Öğrenciler ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 13:39

Öğrenciler ödüllendirildi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 'milli birlik ve kahramanlık' konulu kitap okuma yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine okumayı sevdirmek ve okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla kitap okuma yarışması düzenlendi. 'Milli birlik ve kahramanlık' konulu kitap okuma yarışmasında öğrencilere Yahya Kemal Beyatlı'nın 'Kendi Gök Kubbemiz' ve Tarık Buğra'nın 'Küçük Ağa' kitapları tavsiye edildi. Manavgat'taki liselerde eğitim gören 19 öğrencinin katıldığı yarışmada Özel Fark Anadolu Lisesi'nden Simge Kabadayı birinci, Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi'nden Zeynep Sarıgül ikinci, Ayşe Rıza Kasapoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Pınar Yılmaz üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir tarafından verildi.

Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, amaçlarının kitap okumayı sevdirerek okuma kültürünün ve kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi; milli, manevi ve evrensel değerlere duyarlılığın artırılması, serbest zamanların yararlı ve etkili olarak değerlendirilmesi, okuma, okuduğunu anlama, yorumlayabilme, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme becerilerinin arttırılması olduğunu belirterek, dereceye giren öğrencilerin 14 Nisan'da Antalya'da yapılacak yarışmada Manavgat'ı temsil edeceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!