Öğrenciler kampta eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler kampta eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 12:29

Öğrenciler kampta eğlendi

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- ŞEHİTKAMİL Belediyesi Gençlik Kampı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Merhamet Eli Projesi kapsamında Yetim Koordinasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrencileri ağırladı. Etkinlikler esnasında katılımcı öğrencilere spora teşvik amacıyla sürpriz hediyeler armağan edildi.
Cumhuriyetin kuruluşunun 94'üncü yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde birbirinden farklı branşlarda yüzlerce öğrencinin katılımıyla sportif organizasyonlar düzenleyen Şehitkamil Belediyesi,  geleneksel çocuk oyunları etkinliklerine katılan Yetim Koordinasyon Merkezi öğrencilerini Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı ve Doğa Sporları Merkezi'nde misafir etti. Kamp alanında görevli eğitmenler tarafından anlatılan Cumhuriyet'in kuruluşu sürecini büyük bir ilgiyle dinleyen öğrenciler daha sonra alanda yer alan ip parkuru, tırmanma duvarı, pentatlon sahalarında keyifli zamanlar geçirdiler. Etkinlik alanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ve bir firma tarafından katılımcı öğrencileri spora teşvik amacıyla eşofman takımı ve sportif malzeme hediye etti.
Şehitkamil Belediyesi Merhamet Eli Projesi eğitmenlerinden Serpil Aksu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen çocuk oyunları ve kamp etkinliğinde öğrencilerinin bayram coşkunu doyasıya yaşadıklarını belirtti.  Aksu, etkinlikler sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şehitkamil Belediye Başkanlığımızca yürütülen Merhamet Eli Projesi kapsamında yetim koordinasyon merkezinde eğitim gören 32 öğrencimizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen geleneksel çocuk oyunları ve kamp etkinliğine katıldık. Öğrencilerimiz burada cumhuriyetimizin kuruluş süreci ve bayrak sevgisi konularında bilgiler aldılar. Bu eğitimlerin arından kamp alanında bulunan farklı parkurlara katılarak bol bol eğlendiler ve moral depoladılar. Çocuklarımıza bu imkanları sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu, başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!