Öğrenciler hatıra ormanına fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler hatıra ormanına fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 10:53

Öğrenciler hatıra ormanına fidan dikti

Haberin Devamı

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'da LYS’de en başarılı ikinci okul olan İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ile ortaklaşa düzenlediği etkinlikte hatıra ormanına 200 fidan dikti.

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ile LYS’de en başarılı ikinci okul olan İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi işbirliğinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden gelen yaklaşık 100 öğrenciye fidan dikimi öncesi Veliköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından sertifikaları verildi. Sertifika töreninin ardından Veliköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Veliköy OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aret Marancıoğlu, Veliköy OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Veliköy İş Adamları ve Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Sebahattin Önal, VİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Yalız ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İstanbul’dan gelen Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Veliköy OSB barajının çevresinde 200 fidanı toprakla buluşturdu.

İstanbul’dan Veliköy’e gelerek Cağaloğlu Anadolu Lisesi hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştiren öğrencileri kutlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban,öğrencilere fidan dikmenin önemini anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!