Öğrenciler Gripin'le coştu

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler Gripinle coştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 12:11

Öğrenciler Gripin'le coştu

Haberin Devamı

İZMİR'de bu yıl üçüncü kez düzenlenen Uğur Okulları Bahar Şenliği Uğur Fest'16, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenci ve öğretmenler, gün boyu üniversite kulüp etkinlikleri, eğlenceli yarışmalar, lise müzik grupları ve dünya şampiyonlarının dans gösterileri ile eğlenceli bir gün geçirdi.

Gaziemir Kampüsü'nde yapılan şenliğe, İzmir'deki okulların yanı sıra Alaşehir, Burhaniye, Menemen, Bergama, Ayvalık, Marmaris ve Bodrum'dan da öğrenciler katıldı. Bahçeşehir Üniversitesi'nin ana sponsor, Philips'in gümüş sponsor olarak yer aldığı UğurFest'16'da müzik ve dans şov vardı. Aralarında Karşıyaka Uğur Lisesi'nin Babey grubu, Bornova Uğur Anadolu Lisesi'nin Doppler ve Salaş grubu, Çankaya ve Gaziemir Uğur Lisesi'nin Last Star ve Gaziemir Uğur Lisesi Kimya Öğretmeni Coşkun Kazancı'nın da olduğu ön gruplar, katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Üç yıl üstüste Dünya Salsa Dans Şampiyonu olan Cansu Garip ve Osman Dilşame ile Yeditepe Üniversitesi Dans Kulübü de latin dans gösterileri ile büyüledi.

Uğur Okulları Sosyal Sorumluluk Kulübü SosyalBen Akademi resim atölyesi düzenledi. Her yaştan öğrencinin yaptığı resimler şenlik alanında sergilendi. Öğrenciler, LÖSEV için de ürün sattı. Uğur VR, sanal gerçeklik standı da yoğun ilgi gördü. Uğur Okulları Gaziemir Kampüsü Müdürü Ahmet Paksoy, “Eylül ayında eğitim öğretime başlayacak Kampüsümüzde ilk kez bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Oyunları, stantları, müzik, zumba ve dans gösterileri ile tüm Uğur Ailesi çok güzel bir gün geçridik. Şenliğimize destek olan tüm markalara ve üniversitelere teşekkür ederim" dedi.

Şenlik coşkusu Gripin konseri ile zirve yaptı. Solist Birol Namoğlu grubun en sevilen parçalarını öğrenci ve öğretmenler için seslendirdi. Öğrenciler grubun tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!