Öğrenciler, fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler, fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 14:18

Öğrenciler, fidan dikti

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ),(DHA)- KIRKLARELİ Üniversitesi Üniversiteli Beşiktaşlılar (UNIBJK) Öğrenci Topluluğu üyesi öğrenciler, Kayalı Yerleşkesinde fidan dikim etkinliği düzenledi.

Etkinliğe, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker Tulgave UNIBJK Öğrenci Topluluğu üyesi öğrenciler katıldı. Öğrenciler, Fitness Merkezi ve Kapalı Spor Salonu arasından geçen yol üzerinde bulunan refüje kendi imkanlarıyla temin ettikleri 50 adet mazı fidanını dikti. Öğrenciler fidan dikme etkinliği ile hem ağaç sevgisine dikkat çekmek hem de Üniversite kampüsünün ağaçlandırılmasına katkıda bulunmak istedikleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerle birlikte fidan diken Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, öğrencilerin düzenledikleri etkinlikle kampüslerine sahip çıkarak örnek ve anlamlı bir davranış ortaya koyduklarını ifade etti. Fidan dikimi gerçekleştiren öğrencilere Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından teknik destek verildi. Fidanlara can suyu verilmesi ve ardından günün anısına fotoğraf çekimi ile etkinlik tamamlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!