Öğrenciler eğlenirken öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler eğlenirken öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 13:09

Öğrenciler eğlenirken öğreniyor

Haberin Devamı

 

SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçede faaliyet gösteren yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklar hem eğlenip hem de öğreniyor.
Serik Belediyesi ve müftülük tarafından organize edilen Kur'an kurslarında, Kuran-ı Kerim, itikat, ibadet, ahlak eğitimleri veriliyor. Günün belli bir bölümünü eğitimle geçiren öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunuluyor. Çocuklar daha sonra belediyenin sosyal tesislerinde yüzme, voleybol, futbol ve film gösterimi gibi bir dizi etkinlikle doyasıya eğlenip stres atıyor.
'GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE IŞIK TUTMAK İSTİYORUZ'
Yaklaşık 3 bin öğrencinin yer aldığı proje hakkında konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğimiz projelerden birisi de ilim öğrenmek isteyen gençlerimizin eğitimlerini daha eğlenceli hale getirmekti. Sosyal tesislerimizde İlçe Müftülüğümüzle beraber düzenlediğimiz etkinlikte çocuklarımız artık hem eğleniyor hem de öğreniyor. Bundan sonra da kültür, sanat ve spor gibi etkinliklerle gençlerimizin geleceğine ışık tutarak onların her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Gelenek, görenek ve inançlarına bağlı, bilim yapan bir nesil bizleri muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıyacaktır" dedi.
'BİLGİLİ VE AHLAKLI BİR NESİL YETİŞTİRİYORUZ'
İlçe Müftüsü İbrahim Keser de "Çocuklarımızın dini bilgilerini öğrenmesinin yanında sosyalleşmesini ve çocukluklarının gereği gibi zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Her gencimiz bizim için çok değerli. Amacımız bu gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak ilim sahibi, bilim sahibi ve ahlaklı bir nesil yetiştirmek. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisi bizlere her konuda yardımcı oluyor. Bu uygulamayla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik ve 7 yıldızlı kurslarımızla çocuklarımızı hem eğitiyor hem de eğlendiriyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!