Öğrenciler CEO’larla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler CEO’larla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 15:40

Türkiye çapında eğitim faaliyetlerini sürdüren bir eğitim kurumu dünyanın önde gelen şirket yöneticilerinin öğrencilerle buluştuğu t-MBA zirvesi düzenledi. Zirveye katılan başarılı şirket yöneticileri öğrencilere kariyer önerilerinde bulundu.

Haberin Devamı

Öğrenciler CEO’larla buluştu

Bu yıl 10’uncusu yapılan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, öğrencilerle iş dünyasının liderlerini bir araya getirdi. Zirvenin açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, t-MBA eğitim modeli ile gençlerin daha iyi bir kariyer geleceğine sahip olabileceğini söyledi.

Öğrenciler CEO’larla buluştu

TRENDLERİ TAKİP EDİN

Zirvede konuşmacı olarak yer alan Samsung Electronics CEO’su Dae Hyun Kim eğitimde inovasyonun önemine dikkat çekti. Kim,” Bu program sayesinde genç iş insanları çok erken bir yaştan itibaren yetişme şansı buluyor. Buraya gelmemin en önemli nedeni bu. Ben çalışma ve ilerlemenin önemine inanıyorum. Bu nedenle durmamak lazım. Trendleri takip edin ve öğrenmenin yaşının olmadığını unutmayın” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Öğrenciler CEO’larla buluştu

ULUSLARARASI OLUN

Teknosa CEO’su Bülent Gürcan ise uluslararası bir bakış açısının önemine dikkat çekti. Gençlere sevdikleri işi yapmalarını öneren Gülcan şunları söyledi.

“Sizler teknolojiye daha açıksınız. Uluslararası olmanızı tavsiye ediyorum. Mutlaka sevdiğiniz işi yapın. Hiçbir şey için geç değil. Ben kariyerimi 36 yaşında değiştirdim. “

HER YER SENSÖRLERLE DOLACAK

Schneider Elektrik Türkiye CEO’su Bora Tuncer geleceği şekillendiren trendler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Gelecekte hayatımızda daha fazla sensörler olacağını dile getiren Tuncer, “Her yer sensörlerle dolacak, robotlaşmaya doğru gidiyoruz. Sürücüsüz araçları caddelerde daha fazla görmeye başlayacağız. Büyük veri daha fazla önem kazanacak. Gençler bu gelişmeleri yakından takip edin” dedi.

Öğrenciler CEO’larla buluştu

Haberin Devamı

İŞİNİZDEN HEYECAN DUYUN

Mcdonald’s Türkiye CEO’su Oğuz Uçanlar ise başarının sadece not olmadığını söyledi. Önemli olanın prensipli ve sorumluluk sahibi hareket etmek olduğunu vurgulayan Uçanlar öğrencilerin yapacakları işten heyecan duymaları gerektiğinin altını çizdi.

***

t-MBA nedir?

t-MBA lise düzeyinde verilen bir MBA programı. Bu derslerle öğrencinin hayatına işletme perspektifinden bakması amaçlanıyor. Doğa Koleji t-MBA programını 10 yıldır lise düzeyinde okullarında uyguluyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!