Öğrenciler bilgilerini yarıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler bilgilerini yarıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 15:47

Öğrenciler bilgilerini yarıştırdı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bilgi yarışması düzenlendi.

Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kazanımları ölçmek ve öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlamak amacıyla bilgi yarışması düzenlendi. Okulun konferans salonundaki yarışmayı öğretmen ve öğrenciler izledi.

Her sınıftan 1 öğrencinin katıldığı ve 4'erli gruplar halinde 24 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada fizik, kimya, matematik, biyoloji, edebiyat, dil- anlatım, tarih, coğrafya, din kültürü ve ahlak bilgisi ile genel kültür konularından toplam 18 soru soruldu. Yarışma sonunda dereceye girenlere kitap hediye edildi.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Murat Gedik, "Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özverisi, organizasyonu ve titizliği sayesinde güzel ve heyecanlı bir yarışma düzenledik. Yarışma öğretmenlerimizin de katılımıyla daha çekişmeli ve heyecanlı bir hal aldı. Okulumuzda güzel bir etkinlik oldu. Öğrenci ve öğretmenler kaynaşma fırsatı buldu. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi kutluyoruz. Ancak diğer öğrencilerimiz de üzülmesin. Onlar da güzel yarışma çıkardı. Sonuçta kazanan bir sınıf olacaktı" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!