Öğrenci Taşıyıcılar Kooperatifi'nde seçim

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci Taşıyıcılar Kooperatifinde seçim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 16:03

Öğrenci Taşıyıcılar Kooperatifi'nde seçim

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT SS 236 No'lu Öğrenci Hizmetleri Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 2017 yılı genel kurulunda Mustafa Aydın ve yönetimi yeniden seçildi.

Manavgat SS 236 No'lu Öğrenci Hizmetleri Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 2017 yılı genel kurulu İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde yapıldı. Genel kurula MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MESO Başkanı Hasan Çelik, Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Salim Aksoy, Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ile kooperatif ortakları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda divan başkanlığı seçimin ardından konuşan Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, birlik ve beraberlik içerisinde bir genel kurul daha yaptıklarını belirterek, gece gündüz üyelerin hizmetinde olduklarını, çalışmalara üyelerin menfaatleri doğrultusunda devam ettiklerinin altını çizdi.

Kooperatif Başkanı Mustafa Aydın da 2009 yılından bu tarafa görevde olduklarını ve en iyi şekilde hizmet verdiklerini belirterek, "Siz değerli üyelerim tekrardan bu görevi ben ve arkadaşlarıma uygun görürseniz önümüzdeki süreçlerde de aynı tempo ve gayretle hizmet vermeye devam edeceğiz. Ülke olarak içinde bulunduğumuz baskı ve sıkıntılar eşliğinde gerek turizm, gerek ekonomik zayıflığın yaşandığı bir geçiş sürecindeyiz. Bu durumlar bağlantılı olarak mesleğimiz olan taşımacılık sektörünü de etkilemektedir. Ortaklarımızın taşıdığı öğrencilerden ücretlerini alamaması, bunlar sonrası kooperatife olan maddi sorumluluklarını yerine getirememesi, akabinde kooperatifin de sorumlulukları ile amaç ve faaliyetlerini yerine getirme noktasında bir takım sorunlarla karşılaşmaktayız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi. Yapılan seçimde Mustafa Aydın başkanlığındaki tek liste üyelerden güven oyu alarak 2 yıl için yeniden yönetime seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!