Oğluna otomobil aldı

Nükhet Duru, geçtiğimiz gün oğlu Cem için bir otomobil satın aldı.

Halkalı Orta Anadolu Otomotiv’den Grande Punto marka otomobil alan Duru, "İlk çıktığı zaman resmini gördüm ve /images/100/0x0/55ea66d9f018fbb8f87d8a7açok beğendim. Hem aile arabası hem de ufak olduğu için her yere sığabiliyor. Aslında bu benim değil, oğlumun... Ehliyetini alınca ona vereceğim. Altı ayı kaldı. Aracın aksesuvarlarına da o karar verecek. Bana ’Gidip istediğim şeyleri eklettireceğim’ dedi. Şimdi ehliyet almasını bekliyoruz" dedi.

İsrailli klip kızı
/images/100/0x0/55ea66d9f018fbb8f87d8a7c
Ege, "Bir İzmirli’nin Not Defterinden" adlı yeni albümünün satışlarının iyi gitmesini, önceki akşam bir yemekle kutladı. Birlikte çalıştığı müzisyenleri ve dostlarını Yeniköy’deki Yunan Restoranı Ta Nchia’da ağırlayan Ege, yemeğe son klibinde oynattığı İsrailli güzel Yarden ile birlikte geldi.

Sahnedeki dev
/images/100/0x0/55ea66d9f018fbb8f87d8a7e
Pop müziğin sevilen sesi Yalın, pazar akşamı binlerce hayranıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda buluştu. Çarpıcı renklerle ışıklandırılan ve tam ortasına mor renkte kadife bir koltuk ile boncuklu abajurlar yerleştirilen sahne, sanatçının muhteşem performansına katkıda bulundu. Şarkılarının bir kısmını kadife koltuk üzerinde bağdaş kurarak söyleyen Yalın, konserin ikinci yarısında kendine özgü coşkulu ve hareketli figürleriyle tüm Açıkhava’yı ayağa kaldırdı.

Yalın, anneannesinin en sevdiği şarkı olan "Meleklerin Sözü Var"ı seslendirirken de Açıkhava’daki tüm ışıkları kapattırdı ve izleyicilerden cep telefonlarının ışığıyla şarkısına eşlik etmesini istedi.

Özlem formda/images/100/0x0/55ea66d9f018fbb8f87d8a80

İşadamı Sinan Serter’le evlendikten sonra gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlayan Özlem Yıldız, tatil için Çeşme’yi tercih eden ünlülerden... Birkaç gündür Ilıca Hotel’de kalan ve eşiyle birlikte tatilin tadını çıkaran Yıldız, otelde minik hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Havuz başında bol bol imza dağıtıp hatıra fotoğrafı çektiren sunucu, düzgün fiziği, bronz teni, beyaz bikinisiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Cesur SERT (DHA)
Yazarın Tüm Yazıları