Öğleden sonrayı bekleyin

Bugün sabahın erken saatlerinde gerilimli duygular açığa çıkabilir ve değişimin zorlayıcı etkisi içinizde uyanabilir.

Fakat öğleden sonra iyimser duyguların açığa çıkacağı ve ilişkilerin heyecan uyandıracağını söyleyebilirim. Venüs-Mars uyumlu etkileşimini tetikleyen Ay, heyecan duyacağınız isteklerin açığa çıkacağını işaret ediyor. Günün ilerleyen saatlerinde meydana gelen Dolunay ise duyguların son derece yoğun olacağını işaret ediyor. Bilinçaltının derinlerinden yükselen yoğun duyguları denetlemek günün geç saatlerinde zor olabilir.

Koç burcu çocukları

Son derece hareketli ve enerjik olan Mars Çocukları, ele avuca sığmaz davranışları, gürültücü halleriyle sizi bezdirebilir, bitap düşmenize neden olabilir. Çünkü Koç burcu çocukları yürürken bile koşar gibidirler. ‘Düşe kalka büyümek’ tarifi onlar için yapılmıştır sanki.

Aslında Koç Çocuğunuzu tanıdığınız zaman hiç de problemli olmadığını görürsünüz. Her şey için ağlamaz.

Düştüğü zaman bile. Hatta canı çok yanmış olsa bile ilgisini çeken bir şey gösterdiğiniz anda canının acısını hemen unutur, gösterdiğiniz şeyle ilgilenmeye başlar. Zaten bünyesi son derece kuvvetlidir. Kolay hasta olmaz ve yatakta yatmaktan hoşlanmaz.

Koç Çocukları, zodyakın en enerjik çocuklarıdır. Bu nedenle enerji fazlasını boşaltmasına yardımcı olmanız gerekir. Özellikle kendi yaşıtlarının da bulunduğu yerlere ve spor salonlarına götürmek için özen göstermelisiniz.

Böylece enerjisini hem boşaltacak, hem de disipline etmeyi öğrenecektir. Özellikle spor salonları Koç Çocuklarının enerji fazlasını boşaltmasına yardımcı olurken aynı zamanda zekasını geliştirmesini de sağlayacak ve belirli bir konuya odaklanmayı, konsantre olmayı öğrenecektir. Koç çocuğunuzun mutlu olmasını istiyorsanız, hareketlerini fazla kısıtlamamaya özen göstermelisiniz.

Savaş oyunları ve oyuncak askerlerle oynamaktan çok hoşlanır fakat oyuncaklar yerine çocuklarla oynamayı tercih eder. Bu nedenle arkadaşlar edinebileceği ortamlar yaratmalısınız.

Koç çocuklarının spor kadar müzik yetenekleri de vardır. Özellikle vurmalı sazlar çok çekici gelir. Hem ritm duygusu gelişir, hem de enerjisini olumlu yönde kullanmayı öğrenir.

Çünkü Koç çocuklarının enerjilerini doğru kullanmayı öğrenmeye ihtiyaçları vardır. Spor ve müzik Koç çocuklarının enerjilerini doğru kullanmayı öğrenmelerini sağlarken aynı zamanda eve geldikleri zaman daha sakin ve rahat çocuklar olmalarına yardımcı olur.

Koç çocuklarının yapmak istedikleri bir şeye karşı çıkacak olursanız onun tepkisi karşısında şaşırabilirsiniz. Aslında inatçı çocuklar değildir fakat onun bir savaşçı olduğunu unutmayın ve evde savaş alanı yaratmamaya özen gösterin.

Yoksa sizinle savaşmaya başlayacaktır. Üstelik Koç çocuklarını ikna etmek çok kolaydır. ‘Yapamazsın’ demek yerine ona yapması için başka bir hedef gösterin. İlgisi hemen dağılacak ve sizin işaret ettiğiniz konuyla ilgilenmeye başlayacaktır.
Yazarın Tüm Yazıları