Oftaş 3 puanı hatırladı

Güncelleme Tarihi:

Oftaş 3 puanı hatırladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2007 00:00

Geçen hafta zirveyi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kaptıran kırmızı siyahlılar kendi sahasında Karşıyaka’yı Serkan’ın attığı tek golle devirerek 3 puana ulaştı.

TÜRK Telekom Lig A’da geçen hafta haftalardır oturduğu liderlik koltuğunu İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kaptıran ve teknik direktör değişikliği yaşayan Gençlerbirliği Oftaş, Karşıyaka’yı ikinci yarıda attığı tek golle yenip, altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Gençlerbirliği Oftaş’ın puanı 56’ya çıkarken, yeni teknik direktörü Osman Özdemir ile ilk maçında galibiyetle tanıştı. Sezonun ikinci yarısında büyük bir çıkış gösteren Karşıyaka karşısında üstün bir oyun sergileyen Başkent temsilcisi, bu galibiyetle Süper Lig’e bir adım daha yaklaştı.

Serkan hayat verdi

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken 4.dakikada Giray ve 40.dakikada Muzaffer, Başkent ekibini öne geçirme fırsatını değerlendiremedi.

İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırırken bir türlü golü bulamamasına rağmen oyunun kontrolünü sürekli elinde bulundurdu. Ve beklenen gol 76.dakikada Serkan’ın ayağından geldi.

Gençlerbirliği Oftaş’ın kullandığı serbest atışta, Serkan yaklaşık 25 metreden kaleye çektiği sert bir şutla topu kaleci Recep’in sağından ağlara gönderdi: 1-0. Süper Lige çıkma mücadelesi veren Başkent ekibi önemli bir galibiyete daha imza attı.

á STAT: Cebeci

á HAKEMLER: Hasan Sivriservi (6), İsmail Şencan (6), Nihat Samuk (6)

á GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ: Ferhat (7)- Orhan (6), Giray (7), İlhan (7), Murat Selvi (7)- Çağatay (6) (Dk.63 Serkan 6), Eren (6) (Dk.81 Kenan), Cemal (6), Bülent Kocabey (7)- Ümit (7), Cem (5) (Dk.75 Bülent Karaman 4)

á KARŞIYAKA: Recep (6)- Muzaffer (6), Onur Nasuhoğulları (5) (Dk.35 Serkan 6), Ulaş (6), Sezer Sezgin (6)- Olgay (7), Atilla (6), Sezer Bodur (5) (Dk.58 Evren 5), Güngör (6) (Dk.80 Birol 3)- Taylan (6), Kenan (6)

á GOL: Dk.76 Serkan (Gençlerbirliği Oftaş)

á SARI KARTLAR: Orhan, Giray, Çağatay, Cemal, Bülent Kocabey (G.B.Oftaş), Serkan, Evren, Güngör (Karşıyaka)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!