'Oflu İsmail'in oğlu toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Oflu İsmailin oğlu toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 15:22

'Oflu İsmail' lakaplı İsmail Hacısüleymanoğlu'nun oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu Kilyos'ta toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda ünlü isim de katıldı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 4 ay önce hayatını kaybeden 'Oflu İsmail' olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun oğlu 45 yaşındaki Hasan Hacısüleymanoğlu da geçtiğimiz cumartesi günü Tarabya'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Hacısüleymanoğlu için bugün Kilyos Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

AİLE TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Hacısüleymanoğlu'nun eşi Esra, oğulları Emir, Haşim, Dündar Hacısüleymanoğlu ile diğer aile fertleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ın oğlu Mustafa Çağlar, Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik, Oktay Kaynarca, Hakan Ural, Sinan Engin, İsmail Türüt, Av. Şafak Herdem'in de aralarında bulunduğu birçok isim katıldı.

Hacısüleymanoğlu'nun cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına konuldu. Hacısüleymanoğlu daha sonra Kilyos Ağlamış Dede Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan Hasan Hacısüleymanoğlu'nun cenaze aracına konulan tabutunun yanına çok sayıda kişinin oturması dikkat çekti.

İhsan YALÇIN / İstanbul DHA

Haberin Devamı

Oflu İsmailin oğlu toprağa verildi

Hasan Hacısüleymanoğlu 45 yaşındaydı

 

BAKMADAN GEÇME!