Odunpazarı Kent Konseyi, gönüllü öğretmenlerini unutmadı.

Güncelleme Tarihi:

Odunpazarı Kent Konseyi, gönüllü öğretmenlerini unutmadı.
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 12:01

Odunpazarı Kent Konseyi, gönüllü öğretmenlerini unutmadı.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Kent  Konseyi  halen öğretmenlik  yapan ve emekli  olan öğretmen  gönüllülerini unutmadı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Odunpazarı Kent Konseyi binasında gerçekleşen kutlamada, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve Genel Sekreteri Nilüfer Kurumehmetoğlu öğretmen olan gönüllülere hediye takdim etti.
Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, düzenlenen kutlamada bir konuşma yaptı. Öğretmenler gününü kutlayan Kumru, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın, gençlerimizin hayatlarının en önemli kısmı hiç şüphesiz eğitim ve öğretim hayatlarıdır. Başımızın tacı olan öğretmenlerimiz bu ülkenin her köşesinde hiçbir koşul ve zorluk taşımak sızın görevlerini yerine getirmektedir. İnsan yetiştirmek gibi zor bir görevi üstlenen öğretmenlerimizin, hak ettikleri yaşam koşulları daha iyi olmalı özlük hakları iyileştirilmelidir. Ülkemizin geleceği için her şartta ve çoğu zaman zorluklar ve imkansızlıklar içinde özveriyle çalışan öğretmenlerimizi değerini bilmeli ve sadece 24 Kasımlar’da değil onlara hayatımız her aşamasında hatırlamalı ve farklı çalışma alanları yaratmalıyız. Büyük bir çoğunluğu öğretmenlerden oluşan Odunpazarı Kent Konseyi gönüllerimizle yürüttüğümüz çalışmalarımız bundan sonrada aramıza katılacak yeni  öğretmen gönüllülerimizle devam ederek farkındalık yaratan çalışmalarla  hayata geçecektir. Bu anlamlı ve özel günde öğretmenlerimizle olmaktan mutluluk duyuyor ve tüm öğretmenlerimiz öğretmenler gününü kutluyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır."
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!