Odunpazarı belediyesinden iletişim karavanı

Güncelleme Tarihi:

Odunpazarı belediyesinden iletişim karavanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 14:42

Odunpazarı belediyesinden iletişim karavanı

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)

ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi, 'iletişim karavanı' ile Odunpazarı’nı mahalle mahalle gezecek, vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

Odunpazarı Belediyesi iletişlim karavanı ile Odunpazarlılarla bir araya gelecek. Odunpazarını mahalle mahalle gezecek olan iletişim karavanı, hafta içi semt pazarlarında hafta sonu ise piknik alanları ve parklarda olacak. Aynı zamanda gezici kütüphane olarak görev yapacak olan iletişim karavanı, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturacak.

Hafta sonu Kocakır Mesire Alanı’nda olan iletişim karavanı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da iletişim karavanı’na giderek hem karavanı inceledi, hem de vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurt’a Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin de eşlik etti. Başkan Kurt ve Engin vatandaşların dilek ve şikayetlerini dinledi.

İletişim Karavanının iki haftalık programı ise şöyle:

İletişim Karavanı; 2 Ağustos Çarşamba günü Çarşamba Pazarı’nda, 4 Ağustos Cuma günü Kırmızıtoprak’taki Cuma Pazarı’nda, 5-6 Ağustos’ta Botanik Park’ta, 8 Ağustos Salı günü Emek Kapalı Pazar Yeri’nde, 9 Ağustos Çarşamba Günü ise Ihlamurkent Pazarı’nda olacak.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!