"Ödülde gözüm varsa gözüm çıksın"

Güncelleme Tarihi:

Ödülde gözüm varsa gözüm çıksın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2011 03:00

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasındaki ilk ada konseyi dün gece toplandı. Yarışlarda olduğu gibi 'Ada Konseyi'ne Nihat Doğan'ın açıklamaları damgasını vurdu.

Haberin Devamı


YARIŞMADAN FOTOĞRAFLAR


"BABAM OLSA TANIMAM"


'Ada Konseyi' için bir araya gelen ünlüler ve gönüllülerle buluşan Acun Ilıcalı sohbete ilk Nihat Doğan ile başladı.

Doğan şunları söyledi;

- Arkadaşlar, yarışmada babam olsa tanımam. Yarışın başında da söyledim ben önde olmak istiyorum.

Zaten yarış anında sahaya her şeyimizi ortaya koyup öyle yarışıyoruz. Ben burada Nihat Doğan değilim. Nihat'ım. Diğer arkadaşlarım da öyle. Biz iyi bir takım olduk. Şimdiye kadar birbirimizi kırmadık. Bizde çok fazla kaptan var. Dolayısıyla birbirimizi iyi idare ediyoruz.

- İstanbul'dan bu yana tek korkum gruplaşmalarla kolej havasının yok olması. Bizler nereden geldiğimizi biliyoruz. Biz birşeyleri ispat etmek için geldik.

- Yarışmadaki ödülde gözüm varsa gözüm çıksın. Kararı halk vereceği için onların fikri de çok önemli.

Haberin Devamı


Daha sonra Acun Ilıcalı'dan söz alan Asena şöyle konuştu;

İnsanlar burada gerçek Asena'yı görecekler. Ben ekranda asık suratlı agresif bir tip gibi duruyorum. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Ama öyle olmadığımı görecekler.


İLK OYLAMA YAPILDI

Dün gece gerçekleştirilen oylamada 'Gönüllüler'in adadan göndermek istedikleri ortak isim Didem oldu.

Ünlüler'in yaptığı oylamada ise ortak isim Tefik oldu. Yarışmacılara destek SMS'leri bu gece 24:00'a kadar gönderilebilecek.


Nihat ve coconut

Ne yılan, ne kavurucu güneş ne de zorlu yarışlar... Nihat Doğan’ın Survivor adasındaki tek derdi, hindistancevizi: “Ramazanda iftar oluyor, orucumuzu açıyoruz. Burada sahurda da ‘coconut’ yiyoruz, iftarı da ‘coconut’la açıyoruz!”

Nereden geldim bu Survivor’a!

“Survivor Ünlüler-Gönüllüler”e “Yılan görürsem geri dönerim” şartıyla katılan Nihat Doğan’ı adada yılan değil, akrep soktu. Ünlü şarkıcı “Nereden geldim bu Survivor’a” diyerek isyan etse de pes etmedi, ilk iki oyunda oldukça başarılı performanslar sergileyerek iddiasını ortaya koydu. Adada ‘psikolojik’ detoks yaşadığını söyleyen Doğan’ın şimdilik tek şikayeti, adını telaffuz ederken zorlandığı ‘coconut’ (hindistancevizi):

Sahurda da coconut, iftarda da

“Ramazan ayında iftar oluyor, orucumuzu açıyoruz. Abi burada sahurda da coconut yiyoruz, iftarı da coconut’la açıyoruz! Olta var ama ortada öyle duruyor, süs gibi dikmişsiniz onu oraya. Sonuçta biz de robot değiliz. Psikolojik bir detoks yaşadığımız malum ama el insaf, el insaf be abi! Kuran çarpsın üç gündür, neydi adı coconut! Yani varya artık coconut kusacağız.”

Haberin Devamı

Gladyatör benzetmesi 

Nihat Doğan, “Survivor, en dayanıklıların yarışması” diyen Acun Ilıcalı’ya ‘gladyatör’ benzetmesiyle cevap verdi: “Öyle de abi, diğerleri balık buluyor, bilmem ne buluyor. Biz ölüme atılmış gibiyiz sanki. Gladyatörlere ‘Coconut’lar yenildi mi? Hadi savaşın’ der gibi.”            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!