Ödül törenin son gününde kazananlar açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Ödül törenin son gününde kazananlar açıklandı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 14:45

Entertainment Lions, Entertainment Lions Music, Media, Design ve Product Design kazananları ödül töreninin son gününde açıklandı.

Haberin Devamı

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festival’i ödül töreni beşinci gününde, Entertainment Lions, Entertainment Lions Music, Media, Design ve Product Design kazananları kırmızı halıda yerini alarak sona erdi.

Ödül törenin son gününde kazananlar açıklandı

 

Entertainment Lions kategorisine alınan 1793 başvurudan Grand Prix ile birlikte 12 Altın, 22 Gümüş ve 43 Bronz olmak üzere toplam 78 Aslan verildi. Madrid Santander Bank için yapılan MRM / McCann İspanya, ‘Beyond Money' işi ile Grand Prix aldı.

Entertainment Lions Music’e yapılan 511 başvurudan Grand Prix ile 5 Altın, 11 Gümüş ve 16 Bronz olmak üzere toplam 33 Aslan verildi. Adidas Originals için Johannes Leonardo, New York tarafından yapılan 'Original is Never Finished' çalışması Grand Prix ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Design Lions için 2780 başvurudan Grand Prix ile birlikte 20 Altın, 33 Gümüş ve 58 Bronz olmak üzere toplam 112 Aslan verildi. Tayland için ilk Grand Prix, AP Tayland, Bangkok / CJ Worx, Bangkok AP (Thailand) Public Company Limited için ‘The Unusual Football Field’e gitti.

Media Lions’a yapılan 2949 başvurudan Grand Prix ile birlikte 9 Altın, 28 Gümüş ve 57 Bronz olmak üzere toplam 95 Aslan ödüle layık görüldü. jet.com için R / GA, New York 'Innovating Saving' çalışması ile Grand Prix ödülünü aldı.

Product Design için yapılan 453 başvurudan Grand Prix ile birlikte 4 Altın, 6 Gümüş ve 11 Bronz olmak üzere toplam 22 Aslan ödül kazandı. YES Architecture, Germany şirketi sahibi Ruth Berktold önderliğindeki The Product Design jürisi Grand Prix için Grey Colombia, Bogotá tarafından yapılan TigoUNE ‘Payphone Bank’ işini seçti.

Â

Ödül törenin son gününde kazananlar açıklandı


Universal Music Group'un (UMG) Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Sir Lucian Grainge, Cannes Lions 2017 Yılı Media Person ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Yılında Medya Network’leri açıklandı; Birinci OMD Worldwide, ikinci Mediacom, üçüncü ise Starcom oldu.

2 gün süren Lions Entertainment, bugün dünya çapında eğlence sektörü, uluslararası marka oturumları, canlı performanslar, yuvarlak masa toplantıları ve network için bir araya geldi. Eğlence sektörünün geleceği ve markaların içinde oynayacağı rol üzerine odaklanan A$AP Rocky, Ellie Goulding ve Jason Reitman sahnede bilgi ve görüşlerini paylaştı

 

BAKMADAN GEÇME!