Ödemiş'ten 'Nefes Kredisi'ne destek

Güncelleme Tarihi:

Ödemişten Nefes Kredisine destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 13:52

Ödemiş'ten 'Nefes Kredisi'ne destek

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş ilçesindeki Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 'Nefes Kredisi' kampanyasına 1 milyon TL yatırarak katkı vereceklerini söyledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan 'Nefes Kredisi' kampanyasına destek vereceklerini açıklayan Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka, ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olan küçük ve orta ölçekli işletmelerin içinde bulunduğu finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak istediklerini belirtti. Giderek zorlaşan ekonomik şartlarda KOBİ niteliğindeki Ödemiş Ticaret Borsası üyelerine finansman desteği sağlayacaklarını açıklayan Aka, 1 milyon TL'lik bir bütçe hazırladıklarını söyledi. Aka, "Üyelerimiz daha rahatça uygun faizli kredi kullanabilecek. İlgili taahhütnameler kurumumuzca imzalandı. Bu proje ile üyelerimizin bir nebze de olsa, rahatlayacağını düşünüyoruz" dedi.
TOBB kanalıyla iki banka ile anlaşıldığı aylık 0.83, yıllık 9.9 faiz oranıyla uygun kredi kullanılabileceği belirtildi. Yaklaşık bir ay içinde başlatılacak kredi fırsatı ile ilgili olarak üyelere ayrıca duyuru yapılacağı bildirildi.

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!