Ödemiş'te taşeron işçilere özel yılbaşı eğlencesi

Güncelleme Tarihi:

Ödemişte taşeron işçilere özel yılbaşı eğlencesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2017 16:23

Ödemiş'te taşeron işçilere özel yılbaşı eğlencesi

Haberin Devamı

ÖDEMİŞ Belediye Başkanı Mahmut Badem, taşeron işçi eş ve çocuklarına, yılbaşı yemeği vererek, yeni çıkacak taşeron yasasıyla ilgili bilgilendirdi.

Ödemiş Belediyesi nikah ve kongre salonunda taşeron işçiler için düzenlenen yılbaşı yemeğine 700'e yakın işçi ve yakını katıldı. Hem yılbaşını kutlamak hem de birlikte olmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, işçilerin Ödemiş'in her sokağında belediye yatırımlarını hayata geçirdiklerini belirtti. Badem, "Bizim varoluş nedenimiz de kentteki 132 bin insanın ihtiyaçlarını gidermek üzere kurgulanmış. Bu 132 bin insan bizden hizmet bekliyor. Biz her birimiz hep birlikte meclis üyelerimizle, sizlerle beraber emeğimizi bu insanlar için harcamaya devam ediyoruz. Ödemiş'in ihtiyaçlarını en fazla karşılayan grup sizlersiniz. Dolayısıyla bu kentin ihtiyaçlarının görülmesinde vazgeçilmez olanlar da sizlersiniz. Emeğinden istifade ettiğimiz, alın terinden istifade ettiğimiz sizlerin bu kente katkılarını biz her fırsatta savunuyoruz ve anlatıyoruz" dedi.

İşçilere 1 Kasım 2015'te verdikleri sözü hatırlatan Badem, "Özellikle taşeron arkadaşlarımızın emeklerinin daha iyi değerlendirilmesi için bir çalışma vardı. Kanun yılbaşına kadar yetişmeyeceği için kanun hükmündeki kararname çıkacak. Bundan sonra hiç kimsenin iki dudağının arasından çıkan sözle işinizden olmayacaksınız. Çalışanın her zaman yanındayım. Çalışmayan eli arkasında dolaşan kişilerle de Ödemiş Belediyesi olarak yollarımızı ayıracağız. Amacımız, görevli olan herkesin görevini layıkıyla yapmasıdır" diye konuştu.

Emekliye ayrılan 10 taşeron işçiye belge ve armağan verilen etkinlikte, Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem ile birlikte orkestra eşliğinde dans etti.

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!