Ödemiş'te Evde Sağlık Hizmetleri Birimi'ne yeni araç

Güncelleme Tarihi:

Ödemişte Evde Sağlık Hizmetleri Birimine yeni araç
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 10:40

Ödemiş'te Evde Sağlık Hizmetleri Birimi'ne yeni araç

Haberin Devamı

ÖDEMİŞ Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri Birimi'nin filosuna yeni bir araç daha eklendi. Evde Sağlık Hizmetleri Birimi'nin bundan böyle 4 panelvan minibüs ile hizmet vereceği bildirildi.

Ödemiş Belediyesi, sosyal belediyecilik projeleri kapsamında 2015 yılından bu yana, hastalara, engellilere ve bakıma muhtaç kişilere, 3 araçla evde tansiyon, şeker ölçümü, pansuman gibi sağlık hizmetleri veriyor. Evde Sağlık Hizmeti Birimi'ne İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir panelvan minibüs daha tahsis edildi. Gerekli donanımı yapılan minibüs, hizmete başladı.

AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "İlçe merkezine uzak mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza Belediye hizmetlerimizi en iyi şekilde ulaştırmaya çalışırken, sağlık konusunda da çalışmalar yapıyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri Projemiz ile bugüne kadar 11 bin 739 kişiye ulaştık. Sağlık ocağına ya da hastaneye rahat gidemeyen vatandaşlarımızın rutin kontrolleri, tansiyon, şeker gibi ölçümlerini ekiplerimizce yapmaya çalışıyoruz. Sağlık personelimizin yer aldığı ekiplerimiz bugüne kadar 3 araçla hizmet ediyordu. İl Sağlık Müdürlüğünden tahsis edilen yeni bir araçla bundan böyle 4 araç hizmete olacak. Hayırlı olsun" dedi.

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!