Ödemişspor 3'üncü Lig'e odaklandı

Güncelleme Tarihi:

Ödemişspor 3üncü Lige odaklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 13:34

Ödemişspor 3'üncü Lig'e odaklandı

Haberin Devamı

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ,(DHA) - SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup'taki son hafta maçında Bozdoğan Belediyespor'u taraftarı önünde 2-0 mağlup ederek normal sezonu lider tamamlayan Ödemişspor, 3'üncü Lig yolunda 7'nci Grup lideri Serik Belediyespor'la oynayacağı finali bekliyor. Tarafsız sahada tek maç eleminasyon usulüne göre oynanacak maçı normal süre veya eşitlik halinde uzatma ve seri penaltılarda kazanan taraf, adını profesyonel lige yazdıracak. Kaybeden taraf ise 5'inci Grup'tan lider çıkan 68 Aksaray Belediyespor ile 6'ncı Grubu lider bitiren Kırşehir Belediyespor eşleşmesinin mağlubuyla 3'üncü Lig için son kozunu oynayacak.
Bozdoğan maçının bitiş düdüğünün ardından gelin gibi süslenen Saraçoğlu Stadı'nda yaşanan liderlik coşkusu tüm ilçeye yayılırken Belediye Başkanı Mahmut Badem, 24 yıllık hasreti bitirmeye çok yakın olduklarını belirtti.
Futbolcuların omuzlarına aldıkları Badem, önlerinde sadece 90 dakika kaldığını söyledi. Play-Off'u eşi Mine Emlek ve torunu Yaman'la kutlayan teknik direktör Serol Emlek ise Serik ile oynayacakları final maçına çok iyi bir şekilde konsantre olacaklarını söyledi.
Serik Belediyespor, ligde bu sezon 26 maçta 20 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!