Ödemiş Ticaret Odası'na kayyum atandı

Güncelleme Tarihi:

Ödemiş Ticaret Odasına kayyum atandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 20:56

Ödemiş Ticaret Odası'na kayyum atandı

Haberin Devamı

Yüksel BALCI/ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA) - İZMİR'in Ödemiş İlçesi Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin'in Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanması ve bazı yöneticilerin istifa etmesiyle düşen yönetim kuruluna Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 3 kişilik kayyum heyeti atandı.
TOBB'dan yapılan açıklamada, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin'in FETÖ soruşturmasında tutuklanmasının ardından bazı yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesiyle de yönetim kurulunun düştüğü ve 3 kişilik kayyum atandığı belirtildi. Açıklamada, yeni yönetim belirlenene kadar, avukat Kadir Yetik başkanlığında, mali müşavir Coşkun Açar ile Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu'nun kayyum olarak atandığı ifade edildi.
Avukat Kadir Yetik başkanlığında oluşturulan kurul, yönetim kurulu başkan ve üyelikleriyle, boş bulunan meslek komiteleri ve meclis üyelikleri seçimlerine ilişkin takvimin belirlenmesi ve sürecin başlaması için çalışmalara başlayacak. Kayyum heyeti başkanı Yetik, "En geç 1 ay içinde seçim takvimiz sonuçlanarak, yeni yönetimi seçerek yeni yönetimi göreve getireceğimizi bekliyorum" dedi.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!