Obradovic: Bazı oyuncularım ikinci yarıda uyudu!

Güncelleme Tarihi:

Obradovic: Bazı oyuncularım ikinci yarıda uyudu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 00:55

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, Laboral'ı 88-77 yenerek THY Avrupa Ligi finaline çıktıkları tarihi karşılaşma için, "Oyuncularımdan bazıları ikinci yarıda gerçekten uyudular. Uzatmada tekrar uyandılar" değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de İspanya'nın Laboral Kutxa takımını 88-77 yenip, finale çıktıkları maça ilişkin, "Oyuncularımdan bazıları ikinci yarıda gerçekten uyudular. Uzatmada tekrar uyandılar." dedi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Sırp başantrenör Obradovic, çok iyi bir takımla karşılaştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Son dakikalarda gerçekten çok iyiydik. Oyunu değiştirdik. Daha farklı bir oyun çıkardık. Uzatmalar bizim için hayati önemdeydi. Oyuncularımdan bazıları ikinci yarıda gerçekten uyudular. Uzatmada tekrar uyandılar. Gerçekten Türk basketbol tarihinde bir ilk teşkil ediyoruz. Takımda gerçekten çok deneyimli oyuncularım da var. Bunun için oyuncularıma çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

"KÜÇÜK BİR BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİZ!"
Taraftara teşekkür eden Obradovic, takımında çok fazla yabancı oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Biz, Fenerbahçe olarak küçük bir Birleşmiş Milletleriz. Değişik ülkelerden oyuncularımız var. Soyunma odasına baktığınızda gerçekten o kadar farklı dil var ki buna rağmen hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Biz fark oluşturmak istiyoruz. Finalde de farklı olacağız." yorumunu yaptı.

"BOGDANOVIC DE UYUDU AMA SONRA UYANDI"
Takımın en etkili isimlerinden Bogdan Bogdanovic'e de ayrı bir parantez açan Obradovic, "Bogdanovic de uyudu ama sonra uyandı. Bu, onun için çok klasiktir. Neler yapabileceğini gördünüz. Harika bir oyuncudur. İnanılmaz bir kişiliği var. Sonuna kadar ona güveniyorum ama bir şeyi anlaması lazım. O da basketbol maçı 40 dakika bazen de bu geceki gibi 45 dakika. Kesinlikle sonuna kadar onu destekliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Obradovic: Bazı oyuncularım ikinci yarıda uyudu
SLOUKAS: SÖZ VERİYORUM, FİNALDE HER ŞEYİ YAPACAĞIZ
Sarı-lacivertlilerin Yunan oyuncusu Kostas Sloukas, çok zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Rakibimiz çok iyiydi. Bizde ise biraz heyecan vardı. İlk 35 dakika bu heyecan vardı.İlk defa bir Türk takımı finale kalıyor. Taraftarımız harikaydı. Maç sonuna kadar desteklediler bizi. Bu ailenin parçası olduğum için gurur duyuyorum. Takımım adına söz veriyorum. Finalde her şeyi yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.    

Haberin Devamı

PERASOVIC: FENERBAHÇE FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRDİ
Laboral Kutxa Başantrenörü Velimir Perasovic ise yaptıkları yanlışları Fenerbahçe'nin iyi değerlendirdiğini dile getirdi.      
Fenerbahçe'yi kutlayan Perasovic, "Uzatma istediğimiz gibi değildi. Başlangıcı da iyi yapamadık. Çok daha iyi oynadık belli bölümlerde. Özellikle hücumda birkaç yanlış kararımız oldu. Uzatmada Fenerbahçe bu fırsatı iyi değerlendirdi. Bu sezon bu tarz karşılaşmaları hep biz kazandık ama bu sefer başaramadık." diye konuştu.      

Çok iyi bir karşılaşma olduğunu vurgulayan Hırvat başantrenör, hakemlerle ilgili gelen bir soruya, "Sonuçta Fenerbahçe kazandı. Sonradan analiz edebiliriz ama şimdi burada hakemleri değerlendirmek istemiyorum. Onlar işlerini iyi yapıyor. Biz de kendi işimizi yapıyoruz." cevabını verdi.      
Laboral Kutxa'nın oyuncusu Kim Tillie de çok iyi mücadele ettikleri maçı son dakikalarda yaptıkları hatalarla kaybettiklerini kaydetti.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!