Obez çift aşkları uğruna zayıfladı

Güncelleme Tarihi:

Obez çift aşkları uğruna zayıfladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 09:09

Dünya sağlık raporlarına göre insan nüfusu her geçen yıl biraz daha obez oluyor. Çoğu kişi sıkı diyetlerle kilolarını korumaya çalışırken, kimileri de vakitlerinin çoğunu spor salonlarında geçiriyor. Her şey bir iki kilo daha verebilmek için. ABD'de bir çift ise bir iki kilodan fazlasına meydan okudu!

Haberin Devamı

ABD'de yaşayan Willie ve Angela obeziteyi aşkları uğruna yendi. Altı yıl önce farklı bir hayat yaşayan ikili, fazla kilolarının ilişkilerini kötü etkilemeye başlaması üzerine hayatlarını değiştiren bir karar aldı. Angela o günleri şöyle anlatıyor; "Altı yıl önce her şey çok farklıydı. Spor yapmak, diyet yapmak bana çok anlamsız geliyordu. En önemli şey akşam yediğim bir kova dondurmaymış gibi geliyordu ancak Willie ile sarılamaz hale geldiğimizi anlayınca durumun ciddi olduğunu gördüm." Willie ise fazla kiloların hayatlarını nasıl kötü etkilediğini şöyle anlatıyor; "Toplum içerisinde sevgilinizi öperken insanların size iğrenerek bakması, o kilolardan kurtulmanız için yeterli bir sebep." Willie ve Angela altı yıl önce ilişkilerini kötü etkileyen fazla kilolarından kurtulmaya karar verdikten sonra sistemli bir şekilde tam 226'şar kilo verdiler! Yaşadıkları değişim inanılmaz:

Haberin Devamı

Obez çift aşkları uğruna zayıfladı

Willie ve Angela, şimdilerde aynı sorunları yaşayan insanlara yol göstermeye, bu değişimi nasıl başardıklarını anlatmaya çalışıyorlar. "Değişmek bir tercihtir." diyen ikili, hayatımızda spora zaman ayırmamızı ve dengeli beslenmediğimiz zaman kendimizi kötü hissetmemiz gerektiğini söylüyor. Willie; "Doyduktan sonra sırf keyif için yediğiniz her lokma sizi üzmeye başlarsa, o zaman kilo verebilirsiniz." diyor.

Obez çift aşkları uğruna zayıfladı

Angela; "Sizi olduğunuz gibi kabul eden ve seven bir çevreyle yetinmeyin. Sizi kilolu olduğunuz için hor gören insanlar aslında sizi sağlıklı bir görünüme kavuşmanız için birer motivasyon. Eleştirileri bir motivasyon olarak değerlendirin." diyerek kilo verme konusunda umutsuz olanları nasıl odaklanmaları gerektiğini konusunda uyarıyor. İkili tüm tecrübelerini webeatfat.com adresinden ulaşabileceğiniz bloglarında yayınlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!