O yöneticiye 120 gün ceza

Güncelleme Tarihi:

O yöneticiye 120 gün ceza
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 17:44

O yöneticiye 120 gün ceza

Haberin Devamı

 

 
 
 
İZMİR, (DHA)
 
AMATÖR Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta 5 Mart'ta Uşak'ta oynanan ve ev sahibi ekip 1-0 öndeyken çıkan olaylar yüzünden yarıda kalan Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçıyla ilgili ilk cezaları kesti. Kurul, karşılaşmayı protokol tribününden izlemesine rağmen 65. dakikada başlayan olaylar sonrası sahaya inerek rakip oyunculara saldıran Uşakspor yöneticisi İskender Doğan'a 120 gün hak mahrumiyeti ile 3 bin TL ceza verdi. Ev sahibi ekibin futbolcularından Mustafa Kurcan 2, Uğur Köprülü 1, konuk takım futbolcuları Samet Sarıkaya 2, Hamit Taşkın ise 1 maç ceza aldı.
 
Müsabakada kırmızı kart gördükten sonra rakip takımdan Ömercan Aslan'a kafa atarak olayın fitilini ateşleşleyen Ödemişsporlu futbolcu Serdar Öztan'ın yanı sıra esame listesinde adı olmamasına rağmen sahaya girerek olaylara karışan Uşaklı Serhat Çiçek'in dosyalarıyla ilgili karar, eksik bilgi ve belgelerin tamamlanmasından sonra verilecek. Bu futbolcular tedbirli olarak kurula sevkedildi. Ev sahibi takımdan Gökhan Konur ve Burhan Coşkun, konuk ekibin teknik patronu Sebahattin Algun Erdem'in dosyaları da inceleme aşamasında. Kulüpler ve tatil edilen maçla ilgili karar da önümüzdeki günlerde verilecek.
 
 
 
Kocaçeşme'ye
1 maç ceza
 
AFDK, Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta 13 Mart'ta oynanan Kocaçeşmespor-Turgutluspor müsabakasının ardından çıkan saha olayları nedeniyle ev sahibi ekibe 1 maç seyircisiz oynama ve 2 bin TL ceza verdi. Kurul, Kocaçeşme'ye ayrıca kötü ve çirkin tezahürattan 1000 TL ceza kesti. Turgutluspor da aynı karşılaşmadaki saha olayları yüzünden 2 bin TL'yle cezalandırıldı. 
  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!