O Ses Türkiye'ye bu hafta İranlı Reza damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyeye bu hafta İranlı Reza damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 22:57

O Ses Türkiye'nin bu haftaki bölümüne İranlı Reza'nın performansı damga vurdu. Daha önce de yarışmaya katılan ancak başarılı olamayan Reza bu kez hem jüri üyelerini hem de ekran başındakileri mest etmeyi başardı. Desperado şarkısını seslendiren yarışmacı gitar performansıyla da göz doldurdu. Peki, başarılı bir performans sergileyen yarışmacı hangi O Ses Türkiye jürisini seçti?

Haberin Devamı

O Ses Türkiye yarışmasına bu hafta damga vuran yarışmacı Reza Keshvarparast oldu. Jüri üyeliğini Murat Boz, Hadise, Sibel Can ve Gökhan-Hakan kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'ye daha önce de katıldığı ortaya çıkan ancak başarılı bir sonuç elde edemeyen yarışmacı, bu kez istediğini elde etmeyi başardı. Desperado şarkısıyla başarılı bir performans sergileyen İranlı yarışmacı, gitar şovuyla hem jüri üyelerini ve stüdyodakileri hem de ekran başındakileri coşturdu. Ritme dayanamayan O Ses Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Gökhan dans etti. Aslen İranlı olan ancak 30 yıldır İstanbul'da hayatını sürdüren yarışmacı en büyük hayalinin O Ses Türkiye'de finale kadar yükselebilmek olduğunu söyledi.

BABA OĞUL PERFORMANSIYLA COŞTURDU

Babası Farslı, annesi Türk olan Reza'nın 10 yaşındaki oğlu da dans performansı ile sahnenin arkasından babasına destek verdi. Tüm jüri üyelerini büyülemeyi başaran Reza Keshvarparast, yoğun istek üzerine bir kez performans sergilerken sahneye çıkan Mohammad dansı ile büyük alkış topladı. Programın sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, kuliste babası şarkı söylerken kendini şarkıya kaptıran Mohammad'ın dansını bir de sahnede sergilemesini istedi. Enerjisi ve başarılı performansıyla tüm jüri üyelerine kendisine hayran bırakan Reza Keshvarparast, karar anında Gökhan ve Hakan'ı seçti. Tüm jüri üyelerinin kendi grubuna dahil etmek için mücadele ettiği yarışmacı, O Ses Türkiye'de Gökhan-Hakan Özoğuz ile yoluna devam edecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!