O ses Türkiye'de iki Antalyalı

Güncelleme Tarihi:

O ses Türkiyede iki Antalyalı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 13:21

O ses Türkiye'de iki Antalyalı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ÖZEL bir televizyon kanalında düzenlenen ses yarışmasına katılan Antalyalı iki şarkıcı, canlı yayınlara kalmaya hak kazandı.

Yapımcı Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan 'O Ses Türkiye' adlı şarkı yarışmasına katılan Antalyalı şarkıcı Alper Kuş ile Hayri Akça, jüriyi döndürmeyi başararak takımlarda yerini aldı. 'Dadaloğlu' şarkısını söyleyen Alper Kuş, Murat Boz'u kendisine hayran bıraktı. Şarkının sözlerindeki 'R' harflerini vurgulaması ile dikkat çeken Kuş, Boz'un takımında yer aldı. Geçen yaz bir şarkısına klip çeken başarılı şarkıcı, hayranları tarafından sosyal medya üzerinden de tebrik yağmuruna tutuldu.

Birer hafta arayla jüri karşısına çıkan Antalyalı diğer şarkıcı ise Hayri Akça oldu. Akça, Türk Sanat Müziğinin (TSM) sevilen bestelerinden 'Baharı Bekleyen Kumrular Gibi' adlı şarkıyı seslendirdi. Sibel Can'ın döndüğü Akça, "Sizin gibi değerli bir ses sanatçısının takımında yarışmak bana mutluluk verecek" dedi. Antalyalılar tarafından sevilen Akça, sesiyle olduğu kadar sempatik tavrıyla da izleyenlerin kalbini kazandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!