O Ses Türkiye bugün ne zaman? O Ses Türkiye hangi günler yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye bugün ne zaman O Ses Türkiye hangi günler yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 19:57

O Ses Türkiye bugün ne zaman yayınlanacak sorusu birçok takipçisi tarafından oldukça merak edilen konular arasında yer aldı. O Ses Türkiye geçtiğimiz günlerde 7. sezonuyla izleyicilerine merhaba dedi. Yeni sezonda Yıldız Tilbe'yi de kadrosuna katan O Ses Türkiye oldukça heyecan yarattı. Sevilen şarkı yarışmasının takipçileri O Ses Türkiye'nin hangi günler yayınlanacağını merak ediyorlar. Peki, O Ses Türkiye bugün ne zaman? O Ses Türkiye hangi günler yayınlanacak?

Haberin Devamı

O Ses Türkiye 7. sezonuyla ekranlara ‘merhaba’ dedi. 7 Ekim Cumartesi günü yayınlanan ilk bölüme Sibel Can'ın yerine jüri koltuğuna oturan Yıldız Tilbe damga vurdu. Özellikle Murat Boz ile yaşadığı ilginç diyalog hem stüdyodakileri hem de ekran karşısındakileri güldürdü. . Jüri üyelerinin seçmiş olduğu yarışmacılardan oluşan takımlar birbiri arasında yarışacak ve son olarak da O Ses Türkiye şampiyonu belirlenecek. Peki 7. Sezon şampiyonunu arayan O Ses Türkiye hangi günler yayınlanacak?

Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve şehirlerinden yetenekleri keşfeden O Ses Türkiye, cumartesi, pazar ve salı günü izleyicilerle buluşacak.

JÜRİDE KİMLER VAR?

O Ses Türkiye’nin yeni sezon jüri üyeleri kısa süre önce belli olmuştu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla Sibel Can’ın yerine gelecek ismi duyurmuştu. O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda bu sene Yıldız Tilbe, Murat Boz, Gökhan ve Hadise yer alacak. Yıldız Tilbe’nin Sibel Can’ın yerine geldiği biliniyor. O Ses Türkiye’nin ilk çekimlerine Yıldız Tilbe çılgın dansıyla damga vurdu. Ancak dikkatlerden kaçmayan bir detay var. İlk sezonunda Gökhan’a eşlik etmeyen ikizi Hakan bu yılın jürileri fotoğrafında yok.

 

 

BAKMADAN GEÇME!