O Ses Türkiye bu akşam neden yayınlanmadı? O Ses Türkiye ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye bu akşam neden yayınlanmadı O Ses Türkiye ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 20:30

O Ses Türkiye yarışmasının bu akşam ekranlarda yer almaması sevilen yarışmanın takipçileri tarafından oldukça merak edildi. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip ettiği yarışmanın bu akşam yayınlanması gereken bölümü yayın akışından çıkartılınca takipçiler tarafından sorgulanmaya başladı. O Ses Türkiye neden yayınlanmadı? O Ses Türkiye ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara oldukça ağırlık veren izleyiciler detayları merak ettiler. Peki, O Ses Türkiye bu akşam neden yayınlanmadı? O Ses Türkiye ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

O Ses Türkiye’nin TV 8’in bugünkü yayın akışında yer almaması yarışmanın müdavimlerini meraklandırdı. Murat Boz, Hadise, Sibel Can, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'nin son bölümlerinde düeollolara geçilmişti. Peki, yarışma final mi yaptı? O Ses Türkiye neden yok? Programın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı, programla ilgili iddiaların önüne geçebilmek için Survivor’ın son ada konseyinde açıklama yapmıştı. Survivor’daki yeni bir oyundan bahseden Ilıcalı, O Ses Türkiye çekimlerinin uzun sürmesi nedeniyle Survivor yarışmasının ceza oyunu bölümünün yayınlanacağını söylemişti. Sadece 1 hafta ekranlarda olmayacak olan O ses Türkiye gelecek hafta kaldığı yerden devam edecek. Peki, final bölümü tarihi belli mi? 

O Ses Türkiye için final tarihi henüz açıklanmadı. O Ses Türkiye final için tam tarih önümüzdeki haftalarda belli olacak.

BAKMADAN GEÇME!