O Ses Türkiye finalisti Türkan Kürşad kimdir? O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye finalisti Türkan Kürşad kimdir O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 10:51

O Ses Türkiye ses yarışmasında geçtiğimiz akşam büyük bir final yaşandı. 1 Şubat tarihindeki O Ses Türkiye yarı finalinde sesiyle büyüleyen ve finale çıkmaya hak kazanan Türkan Kürşad küçük yaşına rağmen sesiyle kendisine hayran bıraktı. Peki 2 Şubat Salı günü yayınlanan O Ses Türkiye finalinde Türkan Kürşad kaçıncı oldu? O Ses Türkiye finalisti Türkan Kürşad kimdir? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye bir sezonu daha geride bırakarak büyük finali ile dün akşam izleyenlerine veda etti. Büyük bir hayran kitlesi olan yarışmada birinciliği Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımında olan Emre Sertkaya kazandı. Peki, yine Gökhan ve Hakan’ın takımında olan Türkan Kürşad kaçıncı oldu?

O Ses Türkiye finalisti Türkan Kürşad kimdir O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu

Özellikle yabancı şarkılardaki hakimiyeti ve duygusuyla izleyenlerden tam not alan Türkan Kürşad, O Ses Türkiye finalinde 3. oldu. Ancak büyük bir kitle tarafından tanınan ve beğenilen Türkan Kürşad’ın ilerleyen zamanlarda tekrar izleyicilerin karşısına çıkacağıön görülüyor.

Haberin Devamı

Türkan Kürşad O Ses Türkiye finalinde 3 şarkı seslendirdi. Bu şarkılar ise şunlar oldu:

1.            Without You

2.            Rolling in The Deep

3.            Listen

O Ses Türkiye finalisti Türkan Kürşad kimdir O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu

O SES TÜRKİYE TÜRKAN KÜRŞAD KİMDİR?

O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımında yarışan Türkan Kürşad, Kıbrıslı Türklerden. 16 yaşında olan Türkan Kürşad, yarışmanın finalistleri arasındaki en küçük isim oldu. 1999 senesinde Kıbrıs’ta doğan Türkan Kürşad, Kıbrıs’ta hayatını sürdürüyor.

Lise eğitimine devam eden Türkan Kürşad, 2010 senesinde katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla kendisini göstermişti. Babası inşaat sektöründe çalışan Türkan Kürşad’ın annesi ise ev hanımı. Mavi gözlere sahip olan Türkan Kürşad, sesiyle herkesi kendine hayran bırakan yarışmacılardan biri.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!