'O Ses Türkiye' finali, zirveyi kimseye kaptırmadı

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye finali, zirveyi kimseye kaptırmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 14:04

Dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye programının final bölümü, TOTAL, AB ve ABC1’de en çok izlenen program sıralamasında ilk sırada yer alırken, sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu.

Haberin Devamı

TOTAL, AB ve ABC1 izleyici gruplarında güncel reyting sonuçlarına göre 2 Şubat tarihinde en çok izlenen program; dün akşam canlı olarak izleyici ile buluşan O Ses Türkiye finali oldu.

En çok izlenen program sıralamasında zirvede yer alan “O Ses Türkiye”, TOTAL izleyici grupları sıralamasına göre; ATV’de yayınlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Fatih Portakal'la Fox Ana Haber”, Kanal D’de ekrana gelen “Can Tertip” filmi ve “Aşk Yeniden” dizisi izledi.

AB’de; “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Fatih Portakal'la Fox Ana Haber”, “Aşk Yeniden” ve “Gecenin Kraliçesi” ABC1’de ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Fatih Portakal'la Fox Ana Haber”, “Can Tertip” filmi ve “Aşk Yeniden” dizisi takip etti.

Somera’nın analizine göre; 2 Şubat Pazartesi tarihinde sosyal medyada en çok konuşulan konu da “O Ses Türkiye” yarışma programı oldu. Yarışma haricinde sosyal medyada sırayla: “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Fatih Portakal'la Fox Ana Haber”, “Yunus Emre” ve “Kısmetse Olur”  konuşuldu.  

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE’NİN BİRİNCİSİ EMRE SERTKAYA OLDU

Dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye final gecesinde heyecan doruktaydı.  Yarı finale kalan Emre Sertkaya, Türkan Kürşad, Tankurt Manas ve Aziz Kiraz şampiyonluk için kıyasıya yarıştı.

Elemeler sonucunda Hadise’nin takımından Aziz Kiraz, Gökhan ve Hakan’ın takımından Emre Sertkaya finale kalan isimler oldu. Son elemeden sonra O Ses Türkiye’nin finalini Emre Sertkaya kazandı.

O Ses Türkiye'nin 2 Şubat Salı akşamı yayınlanan final bölümünde rakiplerini geride bırakan Emre Sertkaya, yarışmanın başladığı ilk günden beri başarılı performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Sıradışı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve yarışmayı birinci tamamlayan Emre Sertkaya albüm ve son model bir otomobilin sahibi olacak.

BAKMADAN GEÇME!