O Ses Türkiye finali ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye finali ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 20:36

O Ses Türkiye bu akşam yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Çapraz düello heyecanı ile ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye'de heyecan seviyesi oldukça yüksek olacak. Yarışmacılar performanslarını sergiledikten hemen sonra gerçekleşecek olan oylama da seyirciler yarışmacıların kaderini belirleyecek. İzleyiciler bir yandan da yarışmanın final tarihine odaklanmış durumdalar. Peki, O Ses Türkiye finali ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

Ekranların en sevilen ve en eğlenceli şarkı yarışması O Ses Türkiye, muhteşem yarışmacıları ve benzersiz jürisi ile ekranlardaki yerini alacak. Murat Boz, Hadise, Sibel Can, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'de düello heyecanı bu akşam izleyicileri ekran başına kilitleyecek. İzleyiciler O Ses Türkiye finalinin ne zaman yapılacağını merak etmeye başladılar. Peki, O Ses Türkiye finali ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

O Ses Türkiye için final tarihi henüz açıklanmadı. O Ses Türkiye final için tam tarih önümüzdeki haftalarda belli olacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

O Ses Türkiye yeni bölümde çapraz düello heyecanı başlıyor. Çapraz düellolarla birlikte yarışmacıların kaderini seyirciler belirleyecek. O Ses Türkiye stüdyosundaki izleyiciler verdikleri puanlarla yarışmacıların kaderini belirleyecekler. Farklı takımlardan yarışmacılar performanslarını sergileyerek O Ses Türkiye'de bir üst çıkmaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye yeni bölümde Acun Ilıcalı, Hadise'ye takılıyor. Hadise'nin hiç bir şakasına alınmadığını söylediği Acun Ilıcalı, Murat Boz'un da araya girmesi ile şampiyonluk konusunda Hadise'ye takılıyor. Eğlenceli anların yaşandığı O Ses Türkiye TV8'de...

BAKMADAN GEÇME!