O Ses Türkiye birincisi kim oldu? işte yanıtı!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye birincisi kim oldu işte yanıtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 15:02

Televizyon ekranlarının fenomen ses yarışması programı O Ses Türkiye birincisi belli oldu. 4 ismin finale kaldığı O Ses Türkiye yarışmasının şampiyonu Gökhan ve Hakan'ın yarışmacısı Emre Sertkaya oldu. İşte; finalde yaşananlar...

Haberin Devamı

2 Şubat Salı akşamı TV8'de Acun Ilıcalı'nın fenomen ses yarışması O Ses Türkiye final heyecanı yaşandı. 31 Ocak Pazar çeyrek final, 1 Şubat Pazartesi yarı final elemelerinin yapıldığı yarışmada kazanan belli oldu.

O Ses Türkiye 2016 Şampiyonu kim oldu?

O Ses Türkiye büyük finaline Murat Boz'un dışında tüm jüri üyeleri yarışmacılarını taşıdı. Saat 20:00'dan itibaren canlı olarak ekrana gelen O Ses Türkiye final gecesinde SMS oylaması sonuçları açıklandığında ilk şoku Ebru Gündeş yaşadı. 

TANKURT MANAS ELENDİ, EBRU GÜNDEŞ O SES TÜRKİYE YARIŞINA VEDA ETTİ!

O Ses Türkiye finalinde hayallerine veda eden ilk isim Tankurt Manas oldu. Tankurt, Ebru Gündeş'in takımında bulunuyordu. Hal böyle olunca Ebru Gündeş de O Ses Türkiye yarışına veda eden jüri üyesi oldu.

Haberin Devamı

İKİNCİ ELENEN TÜRKAN KÜRŞAD OLDU!

O Ses Türkiye finalinde ikinci performansların ardından yaşanan elemede bu kez Hakan ve Gökhan'ın takımından Türkan Kürşad elendi. Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz ile Gökhan ve Hakan'ın takımından Emre Sertkaya birincilik adayları olarak kaldı.

O Ses Türkiye birincisi kim oldu işte yanıtı

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ EMRE SERTKAYA!

O Ses Türkiye 2016 yılı şampiyonu Emre Sertkaya oldu. Hadise 5. sezonda da şampiyonluk göremezken yüzünde buruk bir ifade kaldı.

O Ses Türkiye final heyecanı TV8 canlı yayını ile bu akşam yaşanıyor. Sadece 4 yarışmacının finale katılmaya hak kazandığı programda birinci olması muhtemel olan yarışmacılar şöyle;

Türkan Kürşad : Hakan ve Gökhan'ın takımından

Emre Sertkaya: Hakan ve Gökhan'ın takımından

Tankut Manas: Ebru Gündeş'in takımından

Aziz Kiraz: Hadise'nin takımından

O Ses Türkiye birincisi kim oldu işte yanıtı

1 Şubat O Ses Türkiye yarı finalinde neler yaşandı?

O Ses Türkiye yarı final elemelerinde Murat Boz'un çeyrek finalden yarı finale geçme hakkını kazanan yarışmacısı Ali Mert Habib elendi. Bu eleme sonucunda Murat Boz O Ses Türkiye 2016 yarışından çekildi.

Haberin Devamı

Hadise gözyaşlarına hakim olamadı!

Ünlü şarkıcı Hadise 5 yıldır O Ses Türkiye jürisinde yer alıyor. Şarkıcı bu zamana kadar bir türli birinciliği elde edemedi. Ancak dün akşam ki yarı final gecesinde sürpriz bir şekilde Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz finale kaldı. Yaşananlardan dolayı duygu dolu anlar yaşayan Hadise gözyaşlarına hakim olamadı.

O Ses Türkiye'de kim birinci olur?

O Ses Türkiye 2016'da kimin birinci olacağı merak konusu. Hadise 5 yıldır birinciliği elde edememişti. Ancak Aziz Kiraz'ın finale çıkmasıyla birlikte ünlü şarkıcının birincilik hayalleri de hala geçerliliğini koruyor. Öte yandan birinci olması güçlü jüri üyeleri arasında Hakan ve Gökhan Özoğuz kardeşler var. Zira Gökhan ve Hakan'ın finale çıkan iki yarışmacısı bulunuyor. Bu nedenle Özoğuz kardeşlerin birinci olmasının ihtimali daha yüksek.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'de kimin birinci olacağı ve hangi jüri üyesinin şampiyon olacağı bu akşam TV8'de O Ses Türkiye finali canlı yayın ile belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!