O Ses Türkiye 2017 şampiyonu kim oldu? İşte O Ses Türkiye yarışmasını kazanan isim

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 07:15

O Ses Türkiye'de merakla beklenen final dün akşam gerçekleşti. Yarışmanın finalistleri performansları ile göz doldururken, final heyecanı nefes kesti. O Ses Türkiye 2017 şampiyonu dün akşam belli oldu. Finale 3 yarışmacı ile katılan Hadise rakiplerine göre ciddi bir fark yarattı. Peki O Ses Türkiye 2017 finalini kim kazandı? İşte O Ses Türkiye'de dün akşam şampiyon olan isim

Haberin Devamı

O Ses Türkiye yarışması dün akşam final performansları ile sahne aldı. Sevilen yarışmanın dün akşam finali vardı ve kazanan isim belli oldu. O Ses Türkiye'de 2017 sezon finaline 3 yarışmacı ile giren Hadise damga vurdu. Peki O Ses Türkiye yarışmasını dün akşam kim kazandı? İşte O Ses Türkiye'de şampiyon olan isim ve performansı

Zorlu maraton dün akşam ekranlara gelen final bölümü ile son buldu. O Ses Türkiye şampiyonunu sergilenen performans ve yapılan halk oylamasıyla belli oldu. Yarı finalde yarışan sekiz yarışmacı arasından finale 6 yarışmacı ismini yazdırmayı başarmıştı.

O Ses Türkiye yarışmasının finalinde Gökhan Özoğuz rüzgarı esti. Gökhan'ın tüm sezon boyunca yaptığı hareketler ve yaşattığı neşeli anlar özel bir kolaj video ile ekranlara geldi. Gökhan görüntülerin ardından kahkaha atarken tüm sezonu değerlendirdi ve 'insan bunları izleyince duygulanıyor, ne kadar eğlenmişiz, herkese teşekkürler' diyerek sezonu değerlendirdi. 

Haberin Devamı

Hadise'nin şampiyon olmaması tüm sezon konuşulmuştu

Özellikle Acun Ilıcalı, Hadise'ye tüm sezon boyunca 6 yıldır şampiyon olmamasını hakkında sıkça espiri konusu yapmış bu sezon ondan çok ümitli olduğunu dile getirmişti. Hadise'nin takımının şampiyon olması ile birlikte 6 yıl sonra gelen birincilik doyasıya kutlandı. Bu arada konuk sanatçılardan Yıldız Tilbe'de izleyicileri selamlarken, Hadise'yi desteklediğini dile getirmişti.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu.

Hadise ve Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından 3'er ismin yer aldığı O Ses Türkiye yarı finalinde Sibel Can ve Murat Boz'un takımlarından ise birer isim yer almıştı. Yarı finalde performansların ardından yapılan SMS oylamasının ardından ise Hadise'nin takımından 3 isim, Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından 2 isim, Sibel Can'ın takımından ise bir isim finale çıkmaya hak kazanmıştı. Yarışmacılar oldukça zorlu maratonun ardından bu akşamda büyük finalde ter döktüler. Birbirinden yetenekli 6 yarışmacı hem araba için hem de kendi single'larını çıkarabilmek adına kıyasıya mücadele etti. Sergilenen performanslar ve eğlenceli gecenin ardından sıra halk oylamasına geldi. Yapılan halk oylamasının ardından ise O Ses Türkiye 2017'nin şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu. Böylece 6 yıllık sezonun ardından Hadise ilk defa O Ses Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

Haberin Devamı

FİNALDE NELER YAŞANDI

O Ses Türkiye'de final heyecanı kıyasıya sürdü. Finale kalan son 6 kişi performanslarını sergiledi. Gerçekleştirilen performansların ardından final yolunda son 4 kişi için halk oylaması gerçekleşti. Yapılan halk oylamasının ardından finalde son 4'e kalan isimler Hadise'nin takımından Dodan Özer ve Taylan Bayri, Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından ise Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir oldu. Böylece Sibel Can'ın da son yarışmacısı olan Burhan Çatılı elenmiş oldu. Hadise'nin takımından Cihangir Moralı'da yarışmaya veda eden bir diğer isim oldu.

O Ses Türkiye'de finalinde son 4'e kalan isimlerin ardından son 2'ye kalan isimler de açıklandı. Finale kalan son 4 yarışmacı performanslarını sergiledi ve son 2 için oylama başlatıldı. Yapılan oylama sonucunda son 2'ye kalan yarışmacılar Hadise'nin takımından Dodan Özer ve Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından Resul Aydemir oldu.

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE FİNAL PERFORMANSLARI

DODAN ÖZER'İN PERFORMANSI

Haberin Devamı

YARI FİNALDE NELER OLDU?

O Ses Türkiye Yarı Final'de 8 yarışmacı en güzel şarkıları kendine özgü söylemleriyle seslendirdi. Teker teker sahne alan yarışmacılar canlı olarak seslendirdikleri parçaları izleyicilerin oylamasına sunuldu. Yarışmacılar 3 dakika boyunca ekran başındaki seyircilerden SMS oyu beklediler. Tüm yarışmacılar performanslarını sergiledikten sonra O Ses Türkiye'de Final'e çıkan yarışmacılar Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Acun Ilıcalı noter tarafından Final'e yükselen yarışmacıları sıra olmaksızın teker teker açıkladı.

İşte O Ses Türkiye’nin finalistleri:

1. Finalist Cihangir Moralı (Hadise'nin takımı) 
2. Finalist Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan'ın takımı) 
3. Finalist Dodan Özer (Hadise'nin takımı) 
4. Finalist Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan'ın takımı) 
5. Finalist Taylan Bayri (Hadise'nin takımı) 
6. Finalist Burhan Çatılı (Sibel Can'ın takımı)

BAKMADAN GEÇME!