O puanlar olmasaydı

Güncelleme Tarihi:

O puanlar olmasaydı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 21:35

Son 7 hafta Süper Lig’de galibiyet yüzü göremeyen sarı kırmızılı takımda Hamza Hoca’nın ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Taffarel, Mustafa Denizli, Orhan Atik ve Riekerink toplam 18 maçta 20 puan toplayabildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Süper Lig’in ikinci yarısındaki puan durumuna göre küme düşme hattında bulunuyor! Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren sarı kırmızılıların bu sert düşüşü önlenemiyor. Aşağıdaki tablo ise son 7 haftada galibiyet alamayan Galatasaray adına her şeyi anlatıyor...

HAMZAOĞLU VE SONRASI

Sezona Hamzaoğlu ile başlayan G.Saray, 3 kupalı teknik direktörü ile 11 maçta topladığı puanı sonrasında çıktığı 18 haftada alamadı! Hamzaoğlu yönetiminde ligde 11 maça çıkan Cimbom, 21 puan elde ederken lider Beşiktaş’ın 5 puan gerisinde 3. sırada idi.

Hamzaoğlu’ndan sonra başta Denizli olmak üzere 4 farklı antrenör yönetiminde sahaya çıkan G.Saray, 18 maçta 20 puan toplayabildi. 18 haftada 4 galibiyet alan Cimbom, bu 3 puanları ise Denizli görevde iken elde etti.

Ligin 2. yarısında zirve yarışına havlu atan G.Saray, sezonun ikinci perdesinde elde edilen puanlara göre küme düşme hattında! G.Saray 2. yarıda topladığı 11 puan ile ligde 14. sırada...

Öyle ki 2. yarı Es Es’ten az puan alan Aslan, Mersin İY ile de aynı sayıda puan topladı.

BAKMADAN GEÇME!