O pozu 20 yıl önce vermiş

Korsana Hayır ve ‘Emek hırsızlığına son’ demek için ‘korsan kadın’ imajıyla poz veren Yeşim Salkım’ın saçı, makyajı ve kullandığı aksesuvarlara kadar Madonna’dan esinlendiğini önceki gün yazmıştım.

Haberin Devamı

Bizim sanatçıların, dünyaca ünlü isimlerin imaj çalışmalarını kopyalaması alışık olduğumuz bir durum. Ancak dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy’un bizim Tempo Dergisi’nden kopya çektiğini görünce şaşırmadan edemedim. Ocak-Şubat sayısında Kate Moss’u kapak yapan Playboy, Tempo Dergisi’nin 1994 yılında Elif Kıramer’le yaptığı çekimin aynısını neredeyse kopyalamış. Kate Moss’un fotoğrafları için “O pozları ben 20 yıl önce verdim” diyen Kıramer, file çorabı ve göğüslerini ortada bırakan pozuyla o yıllara göre hayli cesurmuş doğrusu.

Fransız bakana Boğaz turu

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün daveti üzerine 22 yıllık aradan sonra Türkiye’ye ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Four Seasons Bosphorus Hotel İstanbul’da Türk ve Fransız işadamlarının katıldığı “Türk-Fransız Ekonomik Forumu” düzenlendi. Forum sonrasında UBIFrance Turquie tarafından, denizcilik sektöründe Türk–Fransız işbirliğini tanıtmak amacıyla 8 tekneden oluşan bir geçit töreni yapıldı.

Haberin Devamı

Engin çaldı Neslişah oynadı

İskender Paydaş, Billionaire Club’da, çarşamba günleri Türkçe canlı müzik performansı sergilemeye başladı. İlki önceki gün gerçekleşen ‘Zamansız Şarkılar’ adlı geceye katılanlar arasında Engin Altan Düzyatan ve sevgilisi Neslişah Alkoçlar da vardı. Düzyatan, bir ara sahneye çıktı. Birkaç şarkı seslendiren oyuncunun fotoğraflarını Instagram’a yükleyen Paydaş, “Doğuştan rock star” diye yazdı.

Yazarın Tüm Yazıları