O penaltıyı Terim'le Aysal bile vermezdi

Düdük, Ünal Aysal'da, Fatih Terim'de veya Fildişili'de olsaydı, o penaltıyı çalar mıydı? Kesinlikle hayır. Bu hakemin yönettiği maçta, rakibini yenemiyorsanız Boğaz Köprüsü’nden atlayın!

Haberin Devamı

TÜRKİYE Ligi’nde G.Saray ile diğerleri arasındaki puan farkı, sarı kırmızılılar iyi olduğu için değil, diğerleri kötü olduğu için açıldı ama dün gece şapka düştü, kel göründü. Bunun nedeni de çok basit. F.Bahçe, Çek Cumhuriyeti’nde mükemmel futbol oynayıp galip gelince Galatasaraylı oyuncuların kimyası bozulmuş.
Diyeceksiniz ki, “Toplar direkten döndü, gol kaçırdık...”
Beyler… Beyler, hayatta şans güçlüden yanadır. Sen, sağlam ve güçlü olursan, her şeyi yenersin. Peki, Galatasaray neden böyle?
Sarı kırmızılılar sezon başından beri iyi futbol oynamıyor. Futbolu bir kenara bırakın, takımın komutanı sudan bir sebeple takımın başında yok. Komutan ihraç olmuş. Peki o zaman imamın bilmem ne yaptığı yerde, cemaat ne yaparmış? Gökhan Zan’ın yaptığını! Peki bütün bunlara rağmen bu takımın yönetimi ne yaparmış? Federasyon Başkanı ile yemek yermiş, teknik direktörünü kurtarmak için, Tahkim’e gidermiş.

Haberin Devamı

‘Pozisyonda Emmanuel Eboue varsa herkes kuşkuyla yaklaşıyor’

PEKİ o zaman bütün bu olayların olduğu yerde, soruyorum size, sevgili okuyucular Drogba’nın pozisyonunda düdük hakemde olmasaydı, Aysal'da olsaydı, Terim’de olsaydı veya pozisyonun muhatabı Drogba’nın elinde olsaydı, o penaltıyı çalar mıydı? Kesinlikle hayır. Böyle bir niyetteki ve zihniyetteki hakemin yönettiği maçta, sen rakibini yenemiyorsan hep beraber gidin ikinci Boğaz Köprüsü’nden el ele tutuşup aşağı atlayın. (Bu hakemi geçen yılki F.Bahçe-Kayseri Türkiye Kupası Finali’nden çok iyi hatırlıyorum?!)
Vlemnickx’in gol attığı pozisyonda, Eboue’ye faul yapılıyor mu? Pozisyonun içinde Eboue varsa, artık herkes şüpheyle bakıyor. Çünkü Eboue, ulu orta çimde yere atlıyor, ahlar vahlar içinde bağırıyor. Burak’a golcü diyorlar. İyi golcü, atılacak golleri atar, kaçırılacak golleri de kaçırır. İyi kaleci, yenilecek golleri yer, yenilmeyecek golleri yemez. İkisinde de daha iyisini yaparsan, çok başarılı, yani süper olursun veya yıldız... Ben Burak için hala çok başarılı cümlesini kullanamıyorum ama Muslera için iyi kalecidir diyorum.
Galatasaray Dider Drogba’yı aldı. İyi güzel de, yanındakiler kim? Umut sağdan bir pozisyona giriyor, Drogba kendisini boşa çıkartıyor. Ayağının içiyle çıkarsa, yüzde yüzlük gol pozisyonu. Arabanın lastiği vasat, kaportası eh işte, motoru çok iyi olursa o araba tekler.
Hele şoför de direksiyonda değilse ve hele hele trafik polisi de ceza kesmiyorsa hepinize hayırlı işler dilerim. Fazla söze gerek yok.

Yazarın Tüm Yazıları