O kurşun Trabzonsporlu Aykut Demir'in silahından çıkmış

Güncelleme Tarihi:

O kurşun Trabzonsporlu Aykut Demirin silahından çıkmış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 17:38

KARADENİZ Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye isabet eden merminin Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir’in tabancasından çıktığı tespit edildi.

Haberin Devamı

Olay 2 Eylül günü saat 15.20’de KTÜ Kanuni Kampusu içinde üniversite kayıtlarının sürdüğü Kimya Bölümü binasında meydana geldi. Büyük bölümü camla kaplı binanın havalimanına bakan cephedeki camını delen mermi çekirdeği, merdiven boşluğundaki beton duvara çarparak yere düştü. Şans eseri ölen ve yaralananın olmadığı olayın ardından Emniyet güçleri merminin nereden atıldığıyla ilgili araştırma başlattı.



O kurşun Trabzonsporlu Aykut Demirin silahından çıkmış


Soruşturma sonucunda merminin Trabzonspor’un defans oyuncusu Aykut Demir’in Glock marka ruhsatlı tabancasından çıktığı sonucuna ulaşan polis ekipleri, silahı balistik incelemeye gönderdi. İnceleme sonucunda Kimya Bölümü binasında bulunan mermi çekirdeğinin Aykut Demir’in tabancasından atıldığı kesinleşti. Bunun üzerine ifadesi alınan Aykut Demir hakkında ’meskun mahalde ateş etme’ suçundan işlem yapıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

O kurşun Trabzonsporlu Aykut Demirin silahından çıkmış

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nden Trabzonspor’a transfer olan defans oyuncusu Aykut Demir, ’komando’ lakabıyla tanınıyor.

Haberin Devamı

AYKUT DEMİR: SİLAHLA UĞRAŞMAYI SEVİYORUM

Aykut Demir, geçtiğimiz aylarda Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda şu açıklamaları yapmıştı:

Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Aykut Demir'e (23) takım arkadaşları ''komando'' takma ismiyle hitap ediyor. Silahlara özel ilgisi olduğu için arkadaşlarının bu lakabı taktığını söyleyen Aykut, kendisine böyle seslenilmesinden ise son derece memnun. Aykut Demir, silah merakı ve milliyetçi duygularının biraz kabarık olması nedeniyle arkadaşlarının kendisine ''komando'' dediğini, kendisinin de lakabını sevdiğini söyledi. Antrenmanların dışında arkadaşlarıyla fazla zaman geçirmediğini ve daha çok ailesiyle birlikte olmayı tercih ettiğini belirten genç futbolcu, ''Özel hayatımda öyle çok fazla gezen biri değilim. Aileme çok önem veririm. Genelde ailemle vakit geçirmeye çalışırım. Futbol dışında bir de atıcılığa ilgim var. Poligona gidip atış yapmayı, silahla uğraşmayı seviyorum'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!