'O Kampı' bu kez AK Partili vekil ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

O Kampı bu kez AK Partili vekil ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 12:48

'O Kampı' bu kez AK Partili vekil ziyaret etti

Haberin Devamı

SİLİFKE (Mersin), (DHA) - CHP Milletvekili Aytuğ Aytuğ Atıcı’nın, ‘Militan yetiştiriliyor’ dediği Mersin’in Silifke İlçesi’nde yer alan kampı, kendisinden sonra  bu kez Ak Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ziyaret etti. 
Tezcan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir tarafındaki üniversite ile lise son sınıftaki 142 öğrencinin yer aldığı sinema kampında gençlerle bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’in de yer aldığı ziyarette konuşan Tezcan, yönetmen Yunus Nihat Özcan, senaryo hocası Gülin Tokat, oyuncu hocası Asuman Bora, yapımcı ve organizatör Ahmet Okur ve kampa katılan gençlerle sohbet etti. Tezcan, “Doğu ve Güneydoğu’da sorun çeken, travmaya uğrayan gençlerimizi Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Silifke’deki bu kamplarımıza getirdiler ve ağırladılar. Gerek Doğu’da, gerekse İç Anadolu’da hayatında denizi görmemiş, ayak parmağını Akdeniz’in bu mavi sularına değdirmemiş gençlerimiz, çocuklarımız var. Bu kamplar onlar için olumlu bir fırsat oluyor” dedi.
ATICI MÜDÜRLE TARTIŞMIŞTI
CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı katıldığı bir TV programında, AK Parti Konya Gençlik Kolu'nun organize ettiği 'Diriliş Mustusu' isimli etkinlikten söz etti, daha sonra da gazetecilerle birlikte kampa gitti. Kampta Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ile tartışan Atıcı, daha sonra konuyu bir soru önergesiyle TBMM'ne taşıdı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!