O kadar param olsa Miami'de yaşardım...

Güncelleme Tarihi:

O kadar param olsa Miamide yaşardım...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2001 02:00

İşadamı Hakan Uzan'dan boşandıktan sonra, "Çöplüğüme geri döndüm" diyen Yeşim Salkım, önceki akşam bir televizyonda yayınlanan mal varlığına ilişkin habere yanıt verdi.

Birçok yerde evi, yazlıkları ve bankada 1 milyon doları olduğu iddialarına yanıt veren Salkım, ‘‘Üç dört tane ev için evlilik yapacak bir kadın değilim’’ dedi.

ÇEŞME'DE BİR EV

On iki senedir şarkı söylüyorum. Hiçbir zaman mal varlığımla ilgili bir şey saklamadım. Benim Çeşme'de bir evim olduğunu herkes bilir. Annemin evi olduğunu da herkes bilir. Çünkü ben her zaman ‘‘Aileme bakıyorum’ dedim. 12 senede altı tane kaseti olan bir kadının herhalde evi olacaktır.

KENDİ PARAMLA ALDIM

Evet evliliğim süresince aldığım iki tane ev var. Ama kendi kazancımla aldığım evler bunlar. Çünkü benim Yeşil Müzik diye bir şirketim vardı ve ben bu şirketim adına ödediğim 2 trilyonla zaten vergi rekortmeni olmuş bir kadındım. Bir sürü albümler yaptım. Bir şekilde para kazandım. Müsaade etsinler de 20 milyara annneme bir ev alayım.

NAFAKA İSTEMEDİM

Türkiye'de ve dünyada hiçbir kadının yapmayacağı bir şeyi yaptım, Hakan Uzan'dan ayrılırken ne nafaka, ne de tazminat istedim. Yeni medeni kanunun eşlere tandığı hiçbir haktan da faydalanmadım. Ben bu kadar basit miyim? Üç dört tane ev için evlilik yapacak bir kadın mıyım? Beni başkalarıyla karıştırmasınlar. Bütün bunlar çok komik. Eğer bu kadar param olsa gider Miami'de yaşardım. Yılbaşında sahneye çıkmazdım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!