O Hayat Benim 109. yeni bölüm fragmanında Efsun yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 109. yeni bölüm fragmanında Efsun yaşam mücadelesi veriyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 17:33

O Hayat Benim yayınlanan yeni bölüm öncesi 109. bölüm fragmanıyla izleyenlerine duygusal bir bölüm yaşatacak. Fox TV ekranlarının yayınlanmaya başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi O Hayat Benim yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlara gelecek. Heyecanlı dizinin yeni bölümüne yaşanan olaylar damgasını vuracak. Yeni bölümde Efsun'un verdiği yaşam mücadelesi izleyenlerin içini sızlatacak. İşte, O Hayat Benim 109. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 109. bölümüyle duygu seli yaşatacak. Fox TV ekranlarının uzun soluklu dizisi O Hayat Benim yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Dizinin yeni bölümüne hastaneye kaldırılan Efsun’un yaşam mücadelesi damga vuracak. Bahar, Nuran ve Sultan’ın perişan hali ise herkesi hüzünlendirecek. Gözyaşlarının hakim olduğu O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı haberimizde!

Kanlar içerisinde yere yığılan Efsun, apar topar hastaneye kaldırılır. Genç kadının hayatının tehlike altında olması, herkesi derinden etkiler. Öte yandan ölüme yakın bir isim daha var! Ateş’in Kenan ile iletişime geçen Cemre’yi adalete teslim etmeye çalışması, bir kişinin daha hayatını tehlike altına sokar. Kısmetsiz Mahallesinde ise yeni bir ittifak söz konusu. Zühal ve Seçil’in hedefinde ise Ganimet hala var. Pertev’in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında. Efsun’suz bir hayat mümkün mü? Sevenleri için hyat nasıl akacak?

Haberin Devamı

YENİ OYUNCU

Oyuncu kadrosunda Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Zerrin Sümer, Ozan Güler, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök ve Cem Özer gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim’e sürpriz bir isim dahil oluyor. 'Genco', 'Doludizgin Yıllar' ve 'Avrupa Avrupa'da rol alan Selen Seyven, dizinin kadrosunda katıldı.

 

BAKMADAN GEÇME!