O Hayat Benim'de son bölümde Efsun'dan şok karar - İzle!

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benimde son bölümde Efsundan şok karar - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 10:51

FOX TV'nin uzun süredir devam eden dizisi O Hayat Benim dün akşam 88. bölümü ile ekrana geldi. Pazar akşamlarının aranan ismi haline gelen dizide Efsun ve Arda arasında sürpriz gelişmeler yaşandı. Sultan ve Ganimet ise karşı karşıya kalır. O Hayat Benim 88. son bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanını henüz yayınlamadı. Son bölümde yaşananları sizler için derledik.
Yapımcı firmadan O Hayat Benim izleyicisine sevindirici bir haber geldi. Dizi yeni sezonda da ekrana gelmeye devam edecek.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arzu’nun elindeki silahın patlaması, o an karşısında duran herkesin hayatlarını derinden etkileyecektir. Arzu’nun tek bir şansı vardır artık... Eline silahı veren Kenan’ın foyasını meydana çıkarmak! Kenan’ın zorlamasıyla Cemre, Mehmet Emir’in hayatına kalıcı bir şekilde yerleşmek üzeredir. 

O Hayat Benimde son bölümde Efsundan şok karar - İzle



Ama bu esrarengiz genç kadının kim olduğunu araştırdıkça ortaya şaşırtıcı bir tablo çıkar. Bu sırada Efsun ve Arda arasındaki yakınlaşma yeni bir evreye girmek üzeredir. Sultan ise her şeyden önce Zeynep’in hayatını kurtarmanın peşindedir. L’Efsun’un başarısı, Zeynep’in önünde de bambaşka bir yol açar. Fakat Ganimet’le Cemal’in korktukları şey başlarına gelmektedir. Sultan, zenginlik ve başarı vaat ettiği Zeynep’i yoldan çıkarmaya başlamıştır bile... Sultan ve Ganimet karşı karşıyadır. İki anne arasındaki mücadelenin sonu çok karanlık yerlere gitmektedir.

O Hayat Benimde son bölümde Efsundan şok karar - İzle



Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLE

OYUNCU KADROSU


O Hayat Benimde son bölümde Efsundan şok karar - İzle



Ateş-Keremcem

Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının sebebi de bu sırra dayanıyor.

Bahar-Ezgi Asaroğlu

21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden…

Haberin Devamı

Efsun-Ceren Moray

21 yaşında. Hoş, dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor.

Mehmet Emir Atahan-Sinan Albayrak

45 yaşında. Hoş bir adam. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. Gerçek kızının Bahar olduğunu bilmeden.

Haberin Devamı

Sultan-Oya Başar

Nuran'ın ablası Sultan, elli yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.

 

BAKMADAN GEÇME!