O Hayat Benim Dizisinin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - İzle

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim Dizisinin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 10:26

Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim'in 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray'ın paylaştığı sevilen dizi yine akıllara kazınacak heyecanlı dakikalarıyla Fox Tv ekranlarında pazar günü 20.15'te izleyiciyle buluşacak. Yeni bölüm hakkında tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Fox Tv'nin sevilen dizisi O Hayat Benim bu hafta yine bomba gibi esecek. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray gibi başarılı isimler paylaşıyor. Son olarak başarılı oyuncu Oya Başar'ın da kadroya katılmasıyla kadrosunu iyice güçlendiren sevilen dizinin yönetmen koltuğunda ise son bölümde diziye dahil olan Hamdi Alkan oturuyor. 

Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan O Hayat Benim seyircili heyecanlı dakikalar yaşattı. Efsun ve Bahar'ın kaçırılmasıyla iyice karışan olaylar ve cezaevine düşen Ganimet'in Zeynep'e tüm gerçekleri anlatması heyecanı arttırdı.

Merakla beklenen 87. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizi izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek.

 87. yeni bölümüyle O Hayat Benim Pazar akşamı 20.15'te FOX TV'de..

O HAYAT BENİM 87. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Haberin Devamı

Efsun ve Sultan, Hanife’nin üzerine bir kâbus gibi çöker. Hanife pes eder. Kurtulmak için her şeyi anlatmak üzeredir. Ganimet ise Zeynep’i kaybetmektense ölümü bile göze almaya hazırdır. Hanife’nin evi kuşatma altındadır artık... Bahar her şeyden vazgeçip Atahan yaşamına veda eder. Mehmet Emir bundan dolayı Cemre’yi suçlar. Fakat Kenan, Cemre’yi kullanmak için yeni adımlar atmaktadır. Hülya ise Kenan’ın oyunlarından bihaber, abisinin hayatına girmeye çalışan genç kadına hemen dişlerini gösterir... Bahar’ın tek sığınağı Ateş’tir. Ancak Ateş’in önce Arzu’yu hayatlarından tamamen çıkartması şarttır. Arzu ise Ateş’i kaybedecekse bunun bedelini birilerine ödetmeye kararlıdır.

O HAYAT BENİM 87. BÖLÜM  1. FRAGMAN İZLE

 

86. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Geçen hafta 86. bölüm ile izleyici karşısına çıkan O hayat benim'de Efsun ve Bahar kaçırılıyor. Cezaevine giren Ganimet, Zeynep’e gerçek annesiyle ilgili bütün gerçekleri anlatmaya karar verir. Ona kızı olmadığını açıklıyor. Ardından Zeynep, gerçek annesinin peşine düşüyor. Efsun’un yokluğunu fark eden Sultan ve Arda, diğer yandan Ateş, Bahar ve Efsun’u bulmaya çalışırlar.

Haberin Devamı

O Hayat Benim Dizisinin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle

Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Hamdi Alkan son bölümde diziye oyuncu olarak dahil oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!