O Hayat Benim dizisi için sürpriz karar verildi

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim dizisi için sürpriz karar verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 08:28

FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi O Hayat Benim dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merakla bekleniyordu. Başrollerinde Ezgi Asaroğlu,Ceren Moray ve Keremcem gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim’in 4.sezonu için anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Fox TV’de ekrana gelen O Hayat Benim dizisinin yeni sezonu için anlaşma sağlandı.Geçtiğimiz günlerde Kördüğüm dizisinin 2.sezonu için onay veren Fox TV bir dizisi için daha yeni sezon onayı verdi.

Pastel Film’in başarılı dizisi ailesi bildiği insanlar tarafından hayatı çalınan Bahar ve onun değişen hayatını anlatıyor. Dizi geçtiğimiz aylarda Kanal 5 (Bulgaristan), MTG (Rusya) , Puls TV (Polonya) ,Kanal D (Romanya) ve Telemundo (ABD)’da yayına başlamıştı.


O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Efsun ve Sultan, Hanife’nin üzerine bir kâbus gibi çöker. Hanife pes eder. Kurtulmak için her şeyi anlatmak üzeredir. Ganimet ise Zeynep’i kaybetmektense ölümü bile göze almaya hazırdır. Hanife’nin evi kuşatma altındadır artık... Bahar her şeyden vazgeçip Atahan yaşamına veda eder. Mehmet Emir bundan dolayı Cemre’yi suçlar. Fakat Kenan, Cemre’yi kullanmak için yeni adımlar atmaktadır. Hülya ise Kenan’ın oyunlarından bihaber, abisinin hayatına girmeye çalışan genç kadına hemen dişlerini gösterir... Bahar’ın tek sığınağı Ateş’tir. Ancak Ateş’in önce Arzu’yu hayatlarından tamamen çıkartması şarttır. Arzu ise Ateş’i kaybedecekse bunun bedelini birilerine ödetmeye kararlıdır.

 

BAKMADAN GEÇME!