O Hayat Benim 93.bölüm fragmanı yayınlandı, hayranlarını çok şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 93.bölüm fragmanı yayınlandı, hayranlarını çok şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 07:24

O Hayat benim 93.bölüm fragmanı yayınlandı. O Hayat Benim'in yeni bölümüne Arda ve Efsun arasında yaşananlar damgasını vurdu. Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşadığı yıkım, herkesin hayatını etkiledi. Ateş katil mi oldu? İşte merakla beklenen O Hayat Benim 93. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

O Hayat Benim 93.bölüm fragmanı Fox Tv ekranlarında gelmeye devam ediyor. Zeynep'in gerçekleri öğrenmesi geceye damgasını vurdu. Ateş katil mi oldu? Ateş bunca yaşanan şeyden kimi sorumlu tuttu. İşte O Hayat Benim'de bu hafta yaşananlar... 


O HAYAT BENİM 92 BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. Bahar da ona destek verir elinden geldiğince... Ancak Efsun’un önünde yepyeni ve büyük başarılarla dolu bir hayat fırsatı vardır. Kim bunu kolay kolay geri çevirebilir ki? Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur. Sırlar uzun süre saklı kalamaz artık! Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşayacağı yıkım, herkesin hayatını etkileyecektir. Kenan ise Cemre’nin oğlunu elinden almıştır. Gerçeği Mehmet Emir’e anlatmak Cemre için bir çıkış yolu mudur, yoksa Toprak’ı ilelebet kaybetmek anlamına mı gelecektir?

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 92. BÖLÜM FRAGMANI 

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ateş ne Eyüp’ün intihar ettiğine ne de geride bıraktığı mektupta yazılanlara inanmaz! Bu tezgahın arkasında Kenan’ın olduğuna emindir. Ama bunu ispatlamak kolay olmayacaktır. Kenan türlü numarayla kendini her şeyden sıyırmaya çalışsa da Ateş’i durdurmak artık mümkün değildir. Ve Kenan’ı ölüme doğru iter Ateş! Ganimet’in gidişi sonrasında Zeynep mankenliği bırakmaya kararlıdır.

Efsun, tam da butik işinden para kazanmaya başlamışken, Zeynep’in çekip gitmesine izin vermez. Zeynep ise hayatını mahveden insanlardan kendi intikamını almak için bir plan yapar... L’Efsun’un reklam kampanyası devam ederken, beklenmedik bir müşteri, Efsun’un hayatını değiştirmek üzeredir. Efsun’u sonsuza kadar kaybetmekten korkan Bahar ve Arda, onu bu yeni yoldan döndürmeye çalışır. Ama Efsun kararını vermiştir artık!

O Hayat Benim 93.bölüm fragmanı yayınlandı, hayranlarını çok şaşırttı

Haberin Devamı


O HAYAT BENİM HAKKINDA

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma konusunu ele alıyor.
O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır.
Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapımcı Firma: Pastel Film
Yönetmen :
Hamdi Alkan
Yapımcı:
Yaşar İrvül
Senaryo Süpervizörü:
Esin Gök
Senarist:
Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan

OYUNCU KADROSU


KEREMCEM (ATEŞ)

Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının sebebi de bu sırra dayanıyor.

Haberin Devamı



EZGİ ARASOĞLU (BAHAR)

21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden…

CEREN MORAY (EFSUN)

21 yaşında. Hoş, dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor.

Haberin Devamı

İCLAL AYDIN (HASRET)

Bahar’ın gerçek annesi... Mersin’li bir toprak ağası olan Yusuf’un tek evladı. İstanbul’da üniversite kazandığında Yusuf herkesin sözüne karşı çıkıp, “Ben kızıma güveniyorum” diyerek İstanbul’a göndermiş Hasret’i. Hasret de babasının yüzünü kara çıkarmamış ilk yıl. Ama sonra Mehmet Emir’le tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlar.Hasret güzel, ayakları yere basan, cesur, öz güveni yüksek ve gururlu bir kadın... Hayata karşı kaldırdığı bütün kalkanları önce Efsun sonra da Mehmet Emir karşısında iniyor bir bir. Sıcak, insana huzur veren bir ses tonu var. Ancak cümleleri, düşüncelerini hiçbir yanlış anlamaya fırsat vermeyecek kadar keskin. Dinlerken insanın gözlerinin içine bakıyor; ruhunu okumak istercesine. Bir tek Mehmet Emir’in gözlerinin içine bakamıyor uzun uzun; kalbini ele vermekten korktuğu için o da... Tavırları sakin ama ağırkanlı

Haberin Devamı

OYA BAŞAR (SULTAN)

Nuran'ın ablası Sultan, elli yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.



SİNAN ALBAYRAK (MEHMET EMİR ATAHAN)

45 yaşında. Hoş bir adam. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. Gerçek kızının Bahar olduğunu bilmeden.

BAKMADAN GEÇME!