O Hayat Benim 92. bölüm fragmanında sürpriz karar!

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 92. bölüm fragmanında sürpriz karar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 11:10

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi O Hayat Benim 92. bölümü ile ekrana gelmeye hazır. Pazar akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacak? Efsun kararından dönecek mi? Arda ve Bahar Efsun'un dönmesi için uğraşıyor. O Hayat Benim 92. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 92. bölümde heyecan dorukta. FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim'de bu hafta neler olacak? Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Arda ve Bahar, Efsun'u ikna etmek için çabalıyor. Fakat Efsun yeni bir yola giriyor. O Hayat Benim 92. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

O Hayat Benim yeni bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek. FOX TV'nin heyecan dolu dizisi O Hayat Benim'de bu hafta Arda ve Bahar, Efsun'un gitmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Fakat Efsun için yeni bir yol vardır artık. O Hayat Benim yeni bölüm detayları haberimizde.

Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. Bahar da ona destek verir elinden geldiğince... Ancak Efsun’un önünde yepyeni ve büyük başarılarla dolu bir hayat fırsatı vardır. Kim bunu kolay kolay geri çevirebilir ki? Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur.

Haberin Devamı

Sırlar uzun süre saklı kalamaz artık! Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşayacağı yıkım, herkesin hayatını etkileyecektir. Kenan ise Cemre’nin oğlunu elinden almıştır. Gerçeği Mehmet Emir’e anlatmak Cemre için bir çıkış yolu mudur, yoksa Toprak’ı ilelebet kaybetmek anlamına mı gelecektir? O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

O HAYAT BENİM 92. BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ateş ne Eyüp’ün intihar ettiğine ne de geride bıraktığı mektupta yazılanlara inanmaz! Bu tezgahın arkasında Kenan’ın olduğuna emindir. Ama bunu ispatlamak kolay olmayacaktır. Kenan türlü numarayla kendini her şeyden sıyırmaya çalışsa da Ateş’i durdurmak artık mümkün değildir. Ve Kenan’ı ölüme doğru iter Ateş! Ganimet’in gidişi sonrasında Zeynep mankenliği bırakmaya kararlıdır.

Efsun, tam da butik işinden para kazanmaya başlamışken, Zeynep’in çekip gitmesine izin vermez. Zeynep ise hayatını mahveden insanlardan kendi intikamını almak için bir plan yapar... L’Efsun’un reklam kampanyası devam ederken, beklenmedik bir müşteri, Efsun’un hayatını değiştirmek üzeredir. Efsun’u sonsuza kadar kaybetmekten korkan Bahar ve Arda, onu bu yeni yoldan döndürmeye çalışır. Ama Efsun kararını vermiştir artık!

 

BAKMADAN GEÇME!