O Hayat Benim 91.bölüm fragmanında gizli kamera şoku

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 91.bölüm fragmanında gizli kamera şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 12:18

O Hayat Benim'in şoke eden 91.bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş ne Eyüp’ün intihar ettiğine ne de geride bıraktığı mektupta yazılanlara inanmaz, Efsun’un reklam kampanyası devam ederken, beklenmedik bir müşteri, Efsun’un hayatını değiştirecektir. İşte O Hayat Benim 91.bölüm fragmanı...

O Hayat Benim bu hafta bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin yeni yayınlanacak bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanacak. . Kenan türlü numarayla kendini her şeyden sıyırmaya çalışsa da Ateş’i durdurmak artık mümkün değildir. Ve Kenan’ı ölüme doğru iter Ateş! İşte O Hayat Benim'de yaşanacaklar.

O HAYAT BENİM 91. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Ateş ne Eyüp’ün intihar ettiğine ne de geride bıraktığı mektupta yazılanlara inanmaz! Bu tezgahın arkasında Kenan’ın olduğuna emindir. Ama bunu ispatlamak kolay olmayacaktır. Kenan türlü numarayla kendini her şeyden sıyırmaya çalışsa da Ateş’i durdurmak artık mümkün değildir. Ve Kenan’ı ölüme doğru iter Ateş! Ganimet’in gidişi sonrasında Zeynep mankenliği bırakmaya kararlıdır. Efsun, tam da butik işinden para kazanmaya başlamışken, Zeynep’in çekip gitmesine izin vermez. Zeynep ise hayatını mahveden insanlardan kendi intikamını almak için bir plan yapar... L’Efsun’un reklam kampanyası devam ederken, beklenmedik bir müşteri, Efsun’un hayatını değiştirmek üzeredir. Efsun’u sonsuza kadar kaybetmekten korkan Bahar ve Arda, onu bu yeni yoldan döndürmeye çalışır. Ama Efsun kararını vermiştir artık! O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.
O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
90. son bölümü yayınlanan O Hayat Benim' de Kenan emri vermiş, adamlarını Bahar’la Ateş’i öldürmeleri için Atahan Otel’e göndermiştir.
 Kenan’ın sağ kolu Eyüp adım adım balayı odasına yaklaşırken, bu korkunç plana engel olabilecek tek bir kişi vardır. Bahar ve Ateş’in hayatını kurtarmak için çok geç kalınmadıysa tabii... Kenan farkında olmadan Hülya’nın ve hatta Müge’nin bile canını tehlikeye attığı bir olaylar zincirini tetiklemiştir. Ve birileri feda edilmeden bu sayfa kapanmayacaktır! Efsun’un işleriyse tam havlu atmak üzereyken dönmeye başlar. L’Efsun’un başarısı, Efsun’la Arda’yı iyice yakınlaştıracak, birbirlerini tanıdıkça aralarındaki bağ da kuvvetlenecektir. Zeynep de gitgide ünlenmektedir. Fakat etrafında dönmeye başlayan magazin basını, Kısmet Mahallesi’nde sinirleri tel gibi gerer. Cemal, Zeynep’i kaybettikçe daha da hırslanmakta ve karanlık bir yola doğru sürüklemektedir.
Boğaz’ın karanlık suları Ganimet ve Sultan’ı yutmuş, iki annenin çatışması sadece kendilerini değil, ailelerini de bir felaketin eşiğine getirmiştir. Efsun’la Arda’nın öpüştüğünü gören Hülya ise öfkesini dizginleyemiyordur artık. Hem Atahanların konağı hem de Kısmetsiz Mahallesi savaş alanına dönmüşken, defilede yaşanan olaylar da L’Efsun için beklenen sonuçları vermez. Yeni bir atağa ihtiyacı vardır Efsun’un. Ve Zeynep de bu oyunun merkezinde yer almaktadır. Zeynep’le arası açılan Cemal ise Müge’nin şoförü olarak konağa adımını atmıştır. Atahanların arasındaki tek yeni yüz o değildir. Cemre de Mehmet Emir’in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını bulmuştur. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş’le Bahar’ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri olur.
 
 
O Hayat Benim 91.bölüm fragmanında gizli kamera şoku
 
 
 
 
 

BAKMADAN GEÇME!