O Hayat Benim 90. son bölümde korkunç intihar!

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 90. son bölümde korkunç intihar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 15:42

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi O Hayat Benim dün akşam 90. bölüm ile ekrana geldi. Doruk'un ölümü ile ilgili sarsıcı itiraf geldi. Ateş, katille yüzleşti fakat her şey için çok geç. O Hayat Benim son bölümde yaşananlar ve izleyemedikleriniz haberimizde.

Haberin Devamı

O Hayat Benim dizisi son bölümde yer yerinden oynadı. Dün akşam izleyici karşısına çıkan O Hayat Benim'de Ateş, Doruk'un katilinin peşinde düştü. Her şeyi itiraf eden katil intihar etti. O Hayat Benim son bölümde yaşananlar haberimizde.

O HAYAT BENİM 91. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ateş ne Eyüp’ün intihar ettiğine ne de geride bıraktığı mektupta yazılanlara inanmaz! Bu tezgahın arkasında Kenan’ın olduğuna emindir. Ama bunu ispatlamak kolay olmayacaktır. Kenan türlü numarayla kendini her şeyden sıyırmaya çalışsa da Ateş’i durdurmak artık mümkün değildir. Ve Kenan’ı ölüme doğru iter Ateş!

Ganimet’in gidişi sonrasında Zeynep mankenliği bırakmaya kararlıdır. Efsun, tam da butik işinden para kazanmaya başlamışken, Zeynep’in çekip gitmesine izin vermez. Zeynep ise hayatını mahveden insanlardan kendi intikamını almak için bir plan yapar... L’Efsun’un reklam kampanyası devam ederken, beklenmedik bir müşteri, Efsun’un hayatını değiştirmek üzeredir. Efsun’u sonsuza kadar kaybetmekten korkan Bahar ve Arda, onu bu yeni yoldan döndürmeye çalışır. Ama Efsun kararını vermiştir artık!

Haberin Devamı

O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLE

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kenan emri vermiş, adamlarını Bahar’la Ateş’i öldürmeleri için Atahan Otel’e göndermiştir. Kenan’ın sağ kolu Eyüp adım adım balayı odasına yaklaşırken, bu korkunç plana engel olabilecek tek bir kişi vardır. Bahar ve Ateş’in hayatını kurtarmak için çok geç kalınmadıysa tabii... Kenan farkında olmadan Hülya’nın ve hatta Müge’nin bile canını tehlikeye attığı bir olaylar zincirini tetiklemiştir.

Ve birileri feda edilmeden bu sayfa kapanmayacaktır! Efsun’un işleriyse tam havlu atmak üzereyken dönmeye başlar. L’Efsun’un başarısı, Efsun’la Arda’yı iyice yakınlaştıracak, birbirlerini tanıdıkça aralarındaki bağ da kuvvetlenecektir. Zeynep de gitgide ünlenmektedir. Fakat etrafında dönmeye başlayan magazin basını, Kısmet Mahallesi’nde sinirleri tel gibi gerer. Cemal, Zeynep’i kaybettikçe daha da hırslanmakta ve karanlık bir yola doğru sürüklemektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!