O Hayat Benim 91.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 91.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 09:22

O Hayat Benim'de dün akşam nefes kesen sahneler vardı. Dizinin dün yayınlanan bölümünün son sahnede yaşananlardan sonra şimdi herkes yeni bölüm fragmanını merak ediyor. O Hayat Benim dizisinin 91.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadıç

Haberin Devamı

O Hayat Benim'de yaşananlar izleyenleri şoke etti. Kenan’ın sağ kolu Eyüp adım adım balayı odasına yaklaşırken, bu korkunç plana engel olabilecek tek bir kişi vardır. Peki o planlar nasıl sonuçlanacak. O Hayat Benim dizisinin 91.bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim 90.bölümde yaşananlar; Kenan emri vermiş, adamlarını Bahar’la Ateş’i öldürmeleri için Atahan Otel’e göndermiştir. Kenan’ın sağ kolu Eyüp adım adım balayı odasına yaklaşırken, bu korkunç plana engel olabilecek tek bir kişi vardır. Bahar ve Ateş’in hayatını kurtarmak için çok geç kalınmadıysa tabii... Kenan farkında olmadan Hülya’nın ve hatta Müge’nin bile canını tehlikeye attığı bir olaylar zincirini tetiklemiştir. Ve birileri feda edilmeden bu sayfa kapanmayacaktır! Efsun’un işleriyse tam havlu atmak üzereyken dönmeye başlar. L’Efsun’un başarısı, Efsun’la Arda’yı iyice yakınlaştıracak, birbirlerini tanıdıkça aralarındaki bağ da kuvvetlenecektir. Zeynep de gitgide ünlenmektedir. Fakat etrafında dönmeye başlayan magazin basını, Kısmet Mahallesi’nde sinirleri tel gibi gerer. Cemal, Zeynep’i kaybettikçe daha da hırslanmakta ve karanlık bir yola doğru sürüklemektedir.

O HAYAT SON BÖLÜM İZLE!

Haberin Devamı

Boğaz’ın karanlık suları Ganimet ve Sultan’ı yutmuş, iki annenin çatışması sadece kendilerini değil, ailelerini de bir felaketin eşiğine getirmiştir. Efsun’la Arda’nın öpüştüğünü gören Hülya ise öfkesini dizginleyemiyordur artık. Hem Atahanların konağı hem de Kısmetsiz Mahallesi savaş alanına dönmüşken, defilede yaşanan olaylar da L’Efsun için beklenen sonuçları vermez. Yeni bir atağa ihtiyacı vardır Efsun’un. Ve Zeynep de bu oyunun merkezinde yer almaktadır. Zeynep’le arası açılan Cemal ise Müge’nin şoförü olarak konağa adımını atmıştır. Atahanların arasındaki tek yeni yüz o değildir. Cemre de Mehmet Emir’in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını bulmuştur. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş’le Bahar’ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri olur. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 91.bölüm fragmanı yayınlandı mı

O HAYAT BENİM'İN KONUSU

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!