O Hayat Benim 117. bölüm fragmanında Efsun yalanlara sığınıyor

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 117. bölüm fragmanında Efsun yalanlara sığınıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 19:08

O Hayat Benim yayınlanan 117. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacak. İzleyenler tarafından oldukça sevilen uzun soluklu dizisi O Hayat Benim yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Efsun ve Nuran bir süreliğine kavuşmuştur. Ama tek bir gerçek vardır. Ayrılık kaçınılmazdır. Çünkü Bahar ve Ateş haklıdır! Ve kanun da onların yanında olacaktır. İşte, O Hayat Benim 117. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından vazgeçilmez dizisi haline gelen O Hayat Benim 117. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizi O Hayat Benim yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Hülya kimsesizdir, çaresizdir. Oğlundan başka sığınacak hiçbir yeri yoktur. Ama o gecekonduya sığınmak da bütün eski hesapların bir kez daha açılması demektir. İşte, O Hayat Benim 117. bölüm fragmanı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Efsun ve Nuran bir süreliğine kavuşmuştur. Ama tek bir gerçek vardır. Ayrılık kaçınılmazdır. Çünkü Bahar ve Ateş haklıdır! Ve kanun da onların yanında olacaktır. Bu bir geri sayımdır! Efsun, Nuran’ı ilelebet kaybedecektir. Ve Efsun yine yalanlara sığınır. Bahar’ı paramparça edeceğini bile bile bir şileple yurtdışına kaçacaktır. Hülya kimsesizdir, çaresizdir. Oğlundan başka sığınacak hiçbir yeri yoktur. Ama o gecekonduya sığınmak da bütün eski hesapların bir kez daha açılması demektir. Sultan’ın yanında geçireceği her an Hülya için cehennemden farksız olacaktır. Mehmet Emir saplandığı bataktan artık çıkamayacağını görmektedir. Acaba ölmek midir çare? Herkes bir şeyleri kaybetmektedir. Ama insan kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Efsun’un iki hedefi vardır: Önce Nuran’ı geri almak... Sonra da Atahanların karşısına rövanş için çıkmak. Bu süreçte beklenmedik iki cenahın desteğini görür Efsun. Yeni ittifaklar kurulmaktadır. Peki, Bahar ve Ateş, Hülya’nın yalanlarının bir parçası olmayı kabul edecek midir? O güne kadar tek amaçları kızlarıyla vakit geçirmek, Nuran’ın kendilerini kabullenmesi için çabalamak olmuştur. Artık Nuran’ın öz evlatları olduğunu kanunlar önünde de ispatlama vakti gelmiştir. Efsun ve Arda nihayet Nuran’a ulaştıklarında, onları çok acı bir sürpriz beklemektedir. Nuran ikisini de istemiyordur! Efsun’un dünyası başına yıkılır. Her şeyin tek sorumlusu olarak gördüğü Hülya’ya yöneltir hıncını. Önce Hülya’nın konaktan kovulmasını sağlayacak, sonra da sığınabileceği herkesle bağlarını kopartacaktır. Yeni müttefikleri sayesinde, Kenan’dan bile ayıracaktır Hülya’yı!

Haberin Devamı

 

 

 
 

BAKMADAN GEÇME!